Hae tästä blogista

sunnuntai 1. marraskuuta 2015

Kiinalainen horoskooppi: koira

 Oletko koira? Katso täältä oma eläinmerkkisi.


Koiran vuonna syntyneet ihmiset ovat yleensä rehellisiä, lojaaleja ja uskollisia. He tuntuvat myös olevan aina valmiita toimimaan. Silloinkin kun näyttävät vain lepäävän, he ovat heti valmiita aloittamaan työn. Työssään he ovat ahkeria ja tunnollisia ja saavuttavat  helposti sen teossa tunnustusta sekä työtovereiden arvostuksen. 
Ihmissuhteissa koirat ovat hyviä kuuntelijoita sekä avuliaita ja uskollisia ystäviä. Sisukkutensa ja tarmokuutensa vuoksi he ovat hyviä joukkueiden jäseniä. Koirat eivät ole synnynnäisiä johtajia, mutta sitäkin arvokkaampia alaisia.

Koska koirat luottavat itseensä ja omistautuvat täysin asialle jota ovat juuri hoitamassa he voivat olla melko itsepäisiä ja omavaltaisia. Heillä on myös taipumusta asioiden turhaan murehtimiseen. Jatkuvasti valppaina ympäristön seuraajina koirat menestyvät helposti liikemiehinä.

Oikean elämänkumppanin löytäminen voi olla koiralle vaikeaa. Kun sellainen löytyy, se on todennäköisesti tiikeri tai hevonen, joskus myös jänis. Härän tai lampaan kanssa voi tulla vaikeuksia, joskus myös  lohikäärmeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti