Hae tästä blogista

lauantai 31. lokakuuta 2015

Tavarat sängyn alla


Yleinen nyrkkisääntö fengshuissa sanoo, että parasta on jos sängyn alla ei säilytetä mitään. Siis sängyn alusta suositetaan pitämään tyhjänä. Tämä on johtanut vääriin käsityksiin. Tarkkaan ottaen fengshuissa kehotetaan vain varmistamaan chi-energian vapaa kulku. Tärkeimmmässä roolissa on tällöin siivoaminen ja tilan vapaus ylimääräisestä roinasta. Nämä seikat muistaen sängyn alla olevaa tilaa voidaan käyttää tavaroiden säilyttämiseen. Sängyn alusta on kuitenkin säilytyspaikkana erikoistapaus, jossa kannattaa noudattaa joitakin erikoissääntöjä - vietämmehän sängyssä ja siis sen alla olevien tavaroiden päällä suuren osan elämästämme.

Näin säilytät tavaroita sängyn alla:


Älä laita näitä

Muistoesineet kuten matkamuistot, valokuvat ja vanhat vaatteet. Kengät, niin uudet kuin vanhatkin. Toiseen vuodenaikaan kuuluvat vaatteet, joita juuri nyt ei tarvita. Sähkölaitteet, taide, kirjat ja elokuvat. Tarpeettomat tavarat, joiden kohtalosta et ole vielä saanut päätettyä.

Näitä voit laittaa

Vuodevaatteet ja tyynyt. Nukkumiseen liittyvät esineet. Yleensäkin esineet ja aineet, joihin ei liity voimakkaita tunnelatauksia tai energiakenttiä eivätkä ole elämälle vieraita (esimerkiksi siivoustarvikkeet).

Muista, että tärkeintä on pitää tila sängyn alla siistinä, säilytät siellä sitten tavaroita tai et.

2 kommenttia:

  1. Pitääkin tsekata toi sängyn alunen :) Hyvä blogi muutes, tykkään kovasti.

    VastaaPoista
  2. Kiitos. Minulla on joskus vähän huono omatunto kun en mielestäni hoida blogia tarpeeksi usein. Mutta mukava kuulla kehuja, se kannustaa jatkamaan.

    VastaaPoista