Hae tästä blogista

lauantai 3. lokakuuta 2015

Kiinalainen horoskooppi: lammas

Oletko lammas? Katso täältä oma eläinmerkkisi.

Hoivaamisen halu ja toisista huolehtiminen vaikuttaa taustalla kaikissa lampaan tekemisissä. Samalla heissä löytyy hiljaista energiaa, joka auttaa heitä kestämään tyynesti vaikeitakin aikoja. Vaikka saattavatkin antaa itsestään ulospäin pehmeän kuvan, ovat lampaat sisältäpäin usein melkoisen voimakkaita. Nämä ominaisuudet tekevät heistä ihanteellisia hätäaputehtäviin, varsinkin ulkona ja arvaamattomissa oloissa. Ahkeruus, sisäinen voima ja järkähtämätön tyneys vaikeuksien keskellä korostavat lampaan arvoa työryhmän jäsenenä.

Lammas saa helposti työhullun maineen. Saatuaan oman osuutensa valmiiksi he auttavat toisia tekemään omansa. Mikään aikataulu ei ole heille liian kireä. Tämä on sikäli mielenkiintoista, että lampaat eivät itse asiassa juuri pidä haasteista eivätkä yritä etsiä niitä. Enemmänkin he ovat perusluonteeltaan hiljaisia, tyyniä ja rauhallisia. Lampaat kuitenkin helposti menevät joukon mukana eivätkä siinä pyri karttamaan osakseen tulevia tehtäviä.

Vaikka paiskovatkin tuhdisti töitä, lampaat eivät tuo tekemisiään esille. Sen vuoksi heitä harvoin näkee johtotehtävissä. He pysyttelevät mielellään taustalla ja hoitavat siellä hiljaisina työnsä. Lampaat ovat erittäin luotettavia. He ovat usein kiinnostuneita kulttuurista ja harrastavat akitiivisesti jotain taidemuotoa.

Parhaita kumppaneita ovat jänis ja sika. Lohikäärmeen ja koiran kanssa on odotettavissa hankaluuksia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti