Hae tästä blogista

perjantai 18. syyskuuta 2015

Kiinalainen horoskooppi: lohikäärme

Oletko lohikäärme? Katso täältä oma eläinmerkkisi.

Lohikäärme eroaa kiinalaisten horoskooppimerkkien joukosta heti sillä, että se on joukon ainoa taruolento.  Kaikissa kaukoidän kulttuureissa sitä myös kunnioitetaan erityisenä korkeamman henkisyyden ja tietämyksen olentona. Tässä mielessä sillä on selviä yhtäläisyyksiä oman horoskooppimme vesimies-merkkiin.

Paitsi henkisesti, lohikäärme on myös fyysisesti voimakas olento. Lohikäärmeen vuonna syntyneet kykenevät voimiensa avulla selviämään hankkeista jotka vaativat suuriakin ponnistuksia. Tavallisesti he myös saavat muut tempaistua mukaansa ja saavat myös työtovereidensa ja kumppaneidensa tuen.

Voimakkaasti henkisinä ihmisinä lohikäärmeissä on ainesta taiteilijoiksi ja työhön, jossa on osattava nähdä ja luoda uusia ideoita. Lohikäärmeen ajamat hankkeet eivät koskaan sorru pelkkään haaveiluun, vaan niissä on aina mukana myös vakavamielisyyttä ja järkeilyä. Niiden toteutuksessa on myös määrätietoisuutta, ja lohikäärmettä voi olla hankalaa saada luopumaan kerran hyväksi näkemästään suunnitelmasta.

Lohikäärmeet ovat avoimia luonteita, joiden on helppo saada ystäviä. Heillä on luja luottamus itseensä, joka saattaa joskus ilmetä ylpeytenä ja julkisuuden kaipuuna. He ovat menestyjiä, joka saattaa herättää ympäristössä kateutta. Lohikäärmeiden omaa mielenrauhaa se ei häiritse.

Parhaiten avioluiitto onnistuu apinan ja rotan kanssa. Eniten vaikeuksia on odotettavissa lampaan ja härän kanssa,

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti