Hae tästä blogista

keskiviikko 30. syyskuuta 2015

Kiinalainen horoskooppi: hevonen

Oletko hevonen? Katso täältä oma eläinmerkkisi.

Hevosen vuonna syntyneet ovat kovia työihmisiä. Tavallisesti he myös omistautuvat täydellisesti työlleen ja pyrkivät aina saamaan sen päätökseen kovissakin oloissa. Päättäväisinä ja sisukkaina he pyrkivät aina parhaaseen lopputulokseen. Siinä he ovat kuin ihmisdynamoja, joissa riittää virtaa vielä kun muut ovat jo antamassa periksi. Paitsi ruumiillisilta voimiltaan hevonen on myös nopeaälyinen ja haluaa mielellään saada asiat tehdyksi juuri omalla tavallaan. Oman tahdon läpiviemisessä hevonen voi olla hyvinkin itsepäinen ja oikukas. Tässä tulee esille myös hevosen huono puoli: ulospäin vakaan työmyyrän taakse saataa kätkeytyä hyvin ailahtelevainen ja muutoksille herkkä luonne.

Vaikka haluaakin toimia itsenäisesti, hevonen hakeutuu mielellään toisten seuraan. Seuranpitäjänä hevonen on parhaimmillaan hyvinkin hauska, vaikka samaan aikaan koko ajan pyrkii ohjailemaan asioita omaan suuntaansa. Periaatteena on, että hevonen on mielellään mukana juhlissa, mutta haluaa olla se joka päättää missä ne pidetään.

Paitsi vahvoja, hevoset ovat myös luotettavia ja rehellisiä. Avioliitto onnistuu parhaiten koiran ja tiikerin kanssa, kukon ja jäniksen kanssa on odotettavissa vaikeuksia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti