Hae tästä blogista

sunnuntai 1. marraskuuta 2015

Huolehdi perheestäsi

Onnellinen ja tasapainoinen perhe on rakastava ympäristö, joka tukee ja kannustaa kaikkia jäseniään. Fengshuilla luodaan ympäristö joka tukee tätä kehitystä. Seuraavaan on koottu joitakin keskeisiä asioita jotka vaikuttavat perheen sisäiseen tasapainoon.
Baguan kolmas huone on perheen alue. Vesi - esimerkiksi akvaarion tai suihkulähteen muodossa - tukee alueen omaa anergiaa ja lisää chin virtausta aleella. Muista pitää vesi puhtaana ja rauhallisessa liikkeessä.

Lisää aleelle kuvia perheestäsi. Erityisen hyvin sopivat kuvat, joissa on useampia perheen jäseniä onnellisina yhdessä. Vaikutusta tehostaa, jos kuvat on otettu kotona. Erityisen sopivia kuvauspaikkoja ovat keittiö, olohuone ja baguan kolmas huone.

Varmista, että perheen makuuhuoneet tarjoavat kaikille mahdollisuuden lepoon ja rauhoittumiseen.

Varmista, että kaikki viisi elementtiä ovat tasapainossa jokaisella alueella.

Vähennä sähkösaasteen määrää kotona. Vähennä myös voimakkaiden kemiallisten aineiden, esimerkiksi vahvojen pesuaineiden käyttöä.

Lopuksi muista, että saat asunnoltasi samanlaista kohtelua kuin itse osoitat sille. Vaikka tämänhetkinen asumismuotosi ei vastaisikaan ihannettasi, osoita kodillesi kiintymystä ja huolenpitoa. Näin luot hyvän kasvualustan myös perheesi onnelle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti