Hae tästä blogista

tiistai 3. marraskuuta 2015

Fengshui avuksi työnhakuun

Voiko fengshui auttaa työn saamisessa? Vastaus on kyllä. Kannattaa kuitenkin muistaa, että kyse on nimenomaan auttamisesta - varsinaisen työn teet sinä itse. Kuten muissakin asioissa fengshuin avulla voidaan luoda hyvät edellytykset työn saamiselle, oli siten kyse kokonaan uudesta työstä tai etenemisestä nykyisellä saralla.

Ensimmäiseksi kannattaa luoda silmäys baguan ensimmäiseen huoneeseen. Se on uran, etenemisen ja matkan alue. Pidä huolta, että alue on siisti ja järjestyksessä sekä energiatasapaino kunnossa. Tehosta aluetta esimerkiksi asettamalla sinne kartta ja kuvia haluamastasi työstä ja siinä toimivista ihmisistä.
 Jos tunnet alalla toimivia ihmisiä voit asettaa heidän kuviaan myös baguan kuudenteen huoneeseen, joka on avuliaitten ystävien alue.  Ensimmäistä huonetta voit myös tehostaa tuomalla sinne hieman metallia, esimerkiksi  kuvien kehyksissä. Peili on voimakas tehoste, jonka käytössä on muistettava sen rajoitukset. Lopuksi kannattaa myös muistaa veden alueen värit tumma sininen ja musta.

Ensimmäisen huoneen ohella vahvista myös baguan neljättä huonetta, vaurauden aluetta.

Laske Kua-numerosi ja sovella mahdollisimman paljon kaikissa toimissasi sen vaurauden ilmansuntaa.


Pidä asuntosi sisäänkäynti kutsuvana ja helppona löytää. Noudata kaikkialla yleistä fengshuin sääntöä siisteydestä ja järjestyksestä.

Lopuksi vielä muista oma positiivinen asenne. Sen ohella huolehdi myös omasta energiatasapainostasi oikealla syömisellä ja elämäntavoilla sekä viettämällä aikaa hyvässä fengshui-ympäristössä.

2 kommenttia:

 1. Hei,

  kiitos hyvistä vinkeistä! Mietin kuitenkin, että voinko hyödyntää niitä, kun uran alueeni sattuu juuri makuutilaani, joka on alkovilla rajattu osa olohuonettani. Kaikki tilassa oleva on sävyiltään beigeä, vihreää ja valkoista. Ymmärtääkseni makuutilan tulisi olla kaikkea muuta kuin mustan synkkä paikka. Ilmeisesti myöskään peilejä tai vesielementtejä ei ko. tilaan suositella. Mitä ehdottaisit? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei. Aluetta voit tehostaa esimerkiksi kuvilla halutusta päämäärästä tai matkareitistä. Myös vettä voi tuoda alueelle kuvan muodossa.

   Poista