Hae tästä blogista

tiistai 30. kesäkuuta 2015

Työpöydän bagua

Baguasta puhuttaessa tulee helposti ajatelleeksi vain sen käyttöä kodin alueiden määrittelemiseen - siihenhän sitä useimmiten käytetäänkin. Kuitenkin baguaa voi käyttää lähes kaikkeen. Seuraavassa esimerkki työpöydän järjestämisestä.

Bagua asetetaan siten, että sisäänkäynnin ajatellan olevan siinä missä sinä istut. Todennäköisesti istut pöydän sivun keskellä, joten vasemmalla puolellasi on alue 8 ja vastaavasti oikealla puolellasi alue 6. Puhun tässä jälleen intuitiivisesta baguasta. Kompassibagua toimii työpöydällä myös, mutta sen asetellaan eri lailla. Jos haluat käyttää sitä, ohjeet asetteluun on haettava esimerkiksi hyvästä kirjallisuudesta.

Näin esimerkiksi voit soveltaa eri alueita:

1. Musta ja yönsininen ovat alueen värejä. Koska istut ja työskentelet tässä voit soveltaa väriä esimerkiksi kirjoitusalustassa tai tietokoneen näppäimistössä. Alustassa voi myös olla kartta, matkan symboleja tai kuvia halutusta päämäärästä.

2. Yhdessäolon kuvia ja symboleja. Asiakkaiden kuvia.

3. Puuenergiaa, esimerkiksi pöytäkasvi.

4. Vaurauteen ja rahojen laskemiseen liittyviä asioita. Hyvä paikka esimerkiksi laskimelle.

5. Työpöydästä on jokseenkin mahdotonta pitää mitään aluetta täysin tyhjänä, mutta kerää tälle alueelle mahdollisimman vähän tavaraa.

6. Tämä alue edustaa yhteydenpitoa ystäviin ja asiakkaisiin, joten puhelin kannattaa pitää tässä.

7. Kaikki mikä työsssäsi liittyy luovuuteen, esimerkiksi kynät ja piirustusvälineet.

8. Rikkauden symbolit, esimerkiksi lähtevät laskut.

9. Punaista väriä ja muistutuksia asioista, joista haluat tulla kuuluisaksi. Esimerkiksi kuvia yhtiösi tuotteista.

Työpäivän päätteeksi työpöytä pitää järjestää ja vaikka pyyhkiä puhtaaksi. Uusi päivä on hyvä aloittaa puhtaalta pöydältä. Tyhjennä myös illalla roskakori.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti