Hae tästä blogista

keskiviikko 18. maaliskuuta 2015

Baguan ensimmäinen huone - matka

Baguan ensimmäinen huone on uran, etenemisen ja matkan alue. Se on veden alue joka yhdistyy ammattiin, uusiin asioihin ja elämäntyöhön. Sen matka ei tarkoita ainoastaan aineellisen elämän matkaa, vaan myös henkistä oman elämämme polkua.

Kysy itseltäsi pidätkö siitä, mitä teet. Onko sinulle vaikeaa aloittaa uutta. Elätkö tyydyttävää elämää ja jos et, tiedätkö miksi. Tällä alueella saattaa sijaita asuntosi ulko-ovi. Sen kunnosta on huolehdittava. Sisälle pitää olla helppo tulla ja sinun olla helposti tavattavissa. Eteisen on oltava siisti ja järjestyksessä.

Alueeseen liittyviä tyypillisiä hankaluuksia ovat alkuun pääseminen ja uusien asioiden aloittaminen, yhteydet toisiin ihmisiin sekä arkuus, jäykkyys ja pelokkuus. Korjaamiseen soveltuvat esimerkiksi vesi, kuvat halutusta päämäärästä, kartat ja kuvaukset matkareiteistä, tumma sininen väri, musiikki, suihkulähteet, peilit, lasiesineet ja akvaario.

4 kommenttia:

 1. Hei,
  eteisemme on osittain 8 ja hieman 1 huoneen alueella. Tilassa on peiliovikaapit, laattalattia, valkoinen katto, kristallikattolamppu ja valkoinen arkkupuupenkki. Pääovessa on ikkuna ja sivuikkuna myös etelään. Miten maalaisin tai tapetoisin huoneen? Tulisiko laattalattia vaihtaa puu- tai kivikuvioiseen laattaan? Haluasin tilasta tehokkaan ja edustavan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minun on mahdotonta sanoa miltä kotisi eteisen pitää näyttää. Koska kyseessä on fengshuin kahdeksas huone olet oikeilla jäljillä kun haluat siitä edustavan. Valo, rikkauden symbolit ja kalliit esineet sopivat alueelle. Pidä kristallilamppu hyvässä kunnossa. Älä peitä ikkunoita raskailla verhoilla. Ihmisen pitää nähdä itsensä peilistä yhtenä kappaleena, joten peiliovet ottaisin pois tai jättäisin vain yhden. Alueen oma elementti on maa, joten laatat voisivat edustaa sitä. Kun valitset materiaaleja ja värejä pidä mielessä energioitten tasapaino, silloin tulos ei voi olla huono.

   Poista
 2. Hei, olen juuri muuttamassa asumaan uuteen paikkaan ja luomassa siitä koti :) Ja koko 1.huoneessa on vessa ja talon läpi meneviä ilmastointi ja muut putkiviennit. Mitä tehdään???

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kylpyhuone on aina vähän ongelmallinen on se missä baguan huoneessa tahansa. Kirjoita hakukenttään kylpyhuone niin saat tietoa asiasta.
   En usko että ilmastointi ja putkiviennit ovat ongelma. Päinvastoin raitis sisäilma on hyvää fenmgshuita.

   Poista