Fengshuin periaatteiden mukan valmistetut ateriat ovat terveellisiä ja helposti sulavia. Ateria tulee koota niin, että kaikki
elementit ovat edustettuina ja
jin ja jang -voimat tasapainossa.
Seuraavassa vesielementin ruoka-aineita jaettuna niiden jinin ja jangin mukaan
Jin
|
Kuskus | |
Miso, soijakastike, Worchestershire-kastike, idut, kuivatut pavut, garbanzo-pavut, vihreät pavut, punainen, valkoinen ja kurttukaali, linssit, mustat ja keltaiset soijapavut, meren kasvikset, turska, kolja, kuningasrapu, mustekala , osterit, meriankerias, meriahven, hai, kalmari, piikkikampela, voi, kerma, tuorejuusto, vuohenmaito, bulgurvehnä, kuskus, vehnähiutaleet, kivennäisvesi.
Jang
Kaneli, kuminan siemenet, neilikka, merisuola, tähtianis, ruokasuola, valkoiset ja mustat tryffelit, munakoiso, fenkoli, kirsikat, rusinat, vadelmat, kaviaari, turska, ravut, makean veden ankerias, hummeri, makrilli, ahven, salami, lohi , katkaravut, savustettu kala, sampi, taimen, tonnikala, vuohi, kinkku, lammas, porsas, hirvenliha, sinihomejuusto, kurpitsan-tai seesaminsiemenet.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti