Hae tästä blogista

torstai 11. kesäkuuta 2015

Ruoka: tulielementti

Fengshuin periaatteiden mukan valmistetut ateriat ovat terveellisiä ja helposti sulavia. Ateria tulee koota niin, että kaikki elementit ovat edustettuina ja jin ja jang -voimat tasapainossa.

Seuraavassa tulielementin ruoka-aineita jaettuna niiden jinin ja jangin mukaan.

Jin: artisokat, parsa, punajuuri, endiivi, sikuri, kurkku, voikukan vihreät osat, jäävuorisalaatti, kyssäkaali, oliivit, bataatti, seljanmarja, greippi, granaattiomena, couscous, kaura ja vehnä hiutaleet, kaura, vehnä, Beaujolais, Chianti, kirsikkamehu, tumma tai vehnäolut.

Jang: väinönputki, tumma suklaa, kaakao, kapris, piparjuuri, katajanmarjat, muskotti, sahrami, unikonsiemenet, paprika, sitruunaruoho, sitruunan lehdet, idut, aprikoosi, kirsikka, broilerin maksa, vuohenjuusto, grillattu liha, lammas , mantelit, tattari, pellavansiemenet, konjakki, glögi, musta tee, kahvi, vihreä tee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti