Hae tästä blogista

maanantai 19. lokakuuta 2015

Kiinalainen horoskooppi: sika


Oletko sika? Katso täältä oma eläinmerkkisi.

Sika on kiinalaisen kulttuurin arvostetuimpia horoskooppimerkkejä. Heidän luonteensa sisältää monia oivallisia asioita. He ovat vilpittömiä, uskollisia, kärsivällisiä ja rehellisiä. Tämä myös usein huokuu heistä niin, että sian kohdatessaan helposti tuntee törmänneensä ihmiseen jollaista ei kerta kaikkiaan voi olla olemassa. Vaurauden energia kyllästää heidät. Se näkyy henkisenä rikkautena ja joskus myös aineellisena. Sikaa ei kiire riivaa eikä hän ole huolissaan siitä karttuuko rahaa vai ei. Suuren omaisuuden haltijaksi joutuminen ei huolestuta, mutta ei myöskään vaatimaton toimeentulo.

Luonne joka ei kaipaa suuria muutoksia elämään antaa helposti väärän mielikuvan, että siat ovat saamattomia. Itse asiassa he ovat erittäin älykkäitä, äärettömän tarkkanäköisiä sekä nopeita oppimaan. Vaikeuksia kohdatessaan he tutustuvat niihin ensin tarkoin ja ryhtyvät sen jälkeen määrätietoisesti toteuttamaan keksimäänsä ratkaisua.

Siat ovat luonteeltaan hyvin itsenäisiä ja päättäväisiä. He ovat loistavia seuralaisia ja uskollisia ystäviä. Ystävyyteen sisältyy kuitenkin tavallisesti ehto. Sika kunnnioittaa vain ihmisiä, jotka puolestaan kunnioittavat häntä ja hänen mielipiteitään.

Sioilla on hyvä tyylitaju ja sen myötä he joskus sortuvat turhaan hienosteluun. Samalla tavoin hyvän ruoan ystävinä he voivat sortua ylensyömiseen, mutta toteuttavat senkin hyvällä maulla. Ihmissuhteissa sikaa leimaavat herkkyys, lempeys ja huolehtivaisuus, joskus lapsellisella tavalla. He ovat romanttisia ja avioliittoon taipuvaisia. Huonona puolena sika voi olla liitossa omistushaluinen ja mustasukkainen. Parhaiten liitto onnistuu jäniksen ja lampaan kanssa, vaikeuksia on odotettavissa apinan ja tiikerin kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti