Hae tästä blogista

perjantai 23. lokakuuta 2015

Terveyttä fengshuin avulla

Fengshui ei ole salaperäinen parannuskeino kaikkiin sairauksiin. Sen sijaan tasapainottamalla energiat ja luomalla harmoniaa sillä on merkittävä osuus terveyden säilyttäjänä ja kehon kyvyssä vastustaa sairauksia. Kodin järjestäminen suositellaan aloitettavaksi terveysseikoista. Yhdessä ne muodostavat vakaan pohjan jolle toimiva fengshui-koti rakentuu.

Perusaskeleita hyvään terveyteen on kolme:

1. Puhdas, raitis ilma. Seikka, johon ei normaalioloissa juurikaan kiinnitetä huomiota, on ehdoton ykkönen fengshuin terveysajattelussa. Ilman laatuun kotona voi vaikuttaa helpoimmin tuulettamalla usein jä käyttämällä kotona ilmaa puhdistavia kasveja. Tarkoitukseen on saatavilla myös öljyjä ja erilaisia ilmaa puhdistavia koneita. Mitä menetelmää käytätkin, puhdas hengitysilma on fengshuissa terveyden ja hyvän olon perusta.

2. Valo. Suomen valoisa kesä on terveydelle otollista aikaa. Ikkunat on syytä pitää ehjinä ja puhtaina. Pitkinä pimeinä kausina kannattaa käyttää aikaa ja ajatusta kodin sisätilojen valaistukseen. Vaikka keinovalolla ei voikaan korvata luonnonvaloa, voidaan sillä merkittävästi vähentää pimeän kauden haittoja. Valaistusasioihin liittyy myös värien käyttö.

 3. Siivoa. Tuttu määräys jälleen kerran. Fengshuin ohje pitää paikat siistinä ja vapaina turhasta rojusta pätee jälleen myös täällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti