Hae tästä blogista

tiistai 31. maaliskuuta 2015

Baguan seitsemäs huone - luovuus

Baguan seitsemäs huone on luovuuden alue. Sellaisena se liittyy läheisesti myös lapsiin, romantiikkaan ja mielikuvitukseen. Alueen elementti on metalli, ilmansuunta länsi, ajat syksy ja ilta, muoto pyöreä ja värit valkoinen ja harmaa.

Seitsemäs huone tuo parhaimmillaan elämään henkisen ja fyysisen tasapainon ja selkeän ilmaisun. Pahimmillaan taas alakuloa ja valittamista.

Tämän alueen kunnolla on usein suora yhteys lasten saamiseen, luomiskykyyn, romanssien mahdollisuuteen ja innostavaan vapaa-aikaan.

Tänne kuuluvat toisaalta iloiset asiat ja värit mutta myös yksinkertaiset ja henkevät esineet. Jos alue on liian täyteen ahdettu asukkaiden luovuus saattaa tukahtua. Seitsemännen huoneen puuttuminen vie yleensä lapsionnen.

2 kommenttia:

  1. Jos 7 huone sijoittuu talossa osittain olohuoneeseen, vaatehuoneeseen, vessaan ja apukeittiöön, miten tukisit lapsionnea, luovuutta, vapaa-aikaa jne?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Baguan 7. huone on baguan 7. huone ja siinä toimivat fengshuin säännöt riippumatta siitä mihin asuinhuoneisiin se sijoittuu. Kohdallasi ongelmia ovat vessa ja apukeittiö, jotka tarjavat lukuisia mahdollisuuksia chin karkaamiselle. Lue täältä juttu Kylpyhuone.

      Poista