Hae tästä blogista

lauantai 28. maaliskuuta 2015

Baguan neljäs huone - vauraus

Baguan neljäs huone säätelee elämämme vaurautta ja menestystä. Vaurautta ei pidä ymmärtää ahtaasti vain rahallisena menestymisenä. Vanhojen fengshui-mestareiden mukaan jo ihminen, jolla on seinät asunnossaan ja riittävästi ruokaa joka päivä, on vauras. Vauraus liittyy usein myös onneen ja voi ilmetä vaikka uusien mahdollisuuksien ja kutsujen tai lastemme ja ystäviemme hahmossa.

Alueen ilmansuunta on kaakko, elementti puu, vuodenaika kevät, vuorokaudenaika aamu ja väri vihreä.

Tälle alueelle kannattaa sijoittaa hyvin tukevia esineitä, jotka tukevoittavat talouttasi ja raha-asioittesi hoitoa. Myös puuenergia eri muodoissaan kuten korkeina esineinä, kasveina ja vihreänä värinä. Koska vesi ravitsee puuta, tälle alueelle sopii myös suihkulähde tai akvaario.

Rahapuu.
Alueen täydellinen puuttuminen merkitsee yleensä onnettomuuksia ja huonoa onnea. Jos taas alueella on ulkonema, vauraus vallitsee talossa ja sen asukkaat menestyvät hankkeissaan.

Rahapuu sopii myös tälle alueelle. On kuitenkin pidettävä mielessä, että kasvien yleisestä linjasta poiketen se edustaa metallielementtiä. Tämä on otettava huomioon alueen tasapainottamisessa. Koska kyseessä on puun alue, ei tänne muutenkaan pidä kasata liikaa metalliesineitä. Samoin poista kaikki hauraat tai huojuvat esineet, esimerkiksi kolmijalkaiset pöydät tai tuolit.

2 kommenttia:

  1. Miten vaurautta voi lisätä koko talossa? Voiko sitä lisätä esim ripottelemalla arvokkaita esineitä tai niiden kuvia joka huoneeseen kaakkoon?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lue tämän blogin juttu Houkuttele vauraus kotiisi. Siinä on annettu ohjeita.

      Poista