Hae tästä blogista

keskiviikko 1. huhtikuuta 2015

Baguan kahdeksas huone - tieto ja sisäinen viisaus

Baguan kahdeksas huone on tiedon ja sisäisen viisauden alue. Alueen energia on maa, ilmansuunta koillinen ja ajat myöhäiskesä ja iltapäivä. Väri on keltainen.

Tämän alueen kohdalla kannattaa pysähtyä miettimään oletko tyytyväinen itseesi, tunnetko sisäistä rauhaa, oletko stressaantunut, osaatko rauhoittua ja ottaa aikaa itsellesi. Alueen puuttuminen tai huono kunto samoin kuin alueella oleva uloke saattavat aiheuttaa kylmyyttä ja epäluottamusta muita ihmisiä kohtaan, päättämättömyyttä, opiskeluvaikeuksia sekä vaikeuksia lasten saamisessa ja kasvattamisessa. Kahdeksas huone on myös yhteydessä parisuhdealueeseen ja tämän huoneen huono kunto aiheuttaa helposti riitoja parisuhteeseen.

Tälle alueelle sopivat rikkauden symbolit, kauniit ja kalliit esineet, avoimet astiat (maljakot) ja raskaat huonekalut. Täällä kannattaa myös suosia punaista väriä, valoja ja inspiroivaa taidetta.

Yleensä alueella oleva uloke tehostaa kyseisen alueen toimintaa. Kahdeksas huone on tässä poikkeus. Sen symboli on vuori ja vuoren tavoin sen tulee olla tukeva kokonaisuus ilman särmiä ja ulokkeita.

3 kommenttia:

  1. Miten 8 huoneen tasapainoa voi tukea, jos siinä on uloke?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tutki ulokkeen energiat ja laita ne taspainoon. Sen jälkeen tasapainota huolellisesti koko kahdeksas huone - uloke mukaanluettuna. Tarkasta myös huoneen kaksi kunto, se vaikuttaa myös täällä.

      Poista