Hae tästä blogista

perjantai 20. maaliskuuta 2015

Baguan kolmas huone - perhe

Baguan kolmas huone on perheen alue. Sen piiriin kuuluvat kaikki sekä meitä ennen eläneet että kasvuumme vaikuttaneet ihmiset, kuten esivanhemmat, esimiehet, opettajat, työtoverit ja ystävät. Tämän alueen oma ilmansuunta on itä, elementti puu, vuodenaika kevät, vuorokaudenaika aamu ja väri vihreä.

Kysy itseltäsi millaiset suhteet sinulla on perheeseesi. Puhutteko vai kinasteletteko. Tuletko toimeen molempien vanhempien kanssa. Kannatko kaunaa. Voitko kysyä neuvoa perheeltäsi. Onko sinusta hankalaa aloittaa uutta hanketta.

Pahimmillaan kolmannen huoneen tasapainottomuus voi aiheuttaa vaikeuksia perhe-elämässä, saamattomuutta ja lyhytjännitteisyyttä, valittelua ja vihaisuutta sekä rauhattomuutta. Kolmannen huoneen epäjärjestys on usein myös heikon itsetunnon taustalla. Alueen parhaita ominaisuuksia taas ovat sen synnnyttämä rauhallisuus ja maltillisuus.

Epäkohtien korjaamiseen voidaan käyttää puuenergiaa kuten korkeita kasveja - tai kasveja ylipäätään - korkeita huonekaluja kuten jalkalamppu, kirjahylly ja tuolit, vihreää väriä sekä metsää ja niittyjä kuvaavaa taidetta. Tänne sopivat myös sukua ja perhettä esittävät kuvat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti