Hae tästä blogista

torstai 8. lokakuuta 2015

Raha-asiat kuntoon

Fengshui kattaa kaikki elämän alueet - myös raha-asiat. Jos tuntuu, että et hallitse talouttasi saatat saada asiat korjattua muutamalla yksinkertaisella keinolla. Fengshuin mukaan me vaikutamme ympäristöön ja ympäristö myös meihin. Sotkuinen ympäristö sotkee elämämme ja myös raha-asiamme. Seuraavat kolme asiaa kannattaa ensimäiseksi laittaa kuntoon:

1. Lompakko, käsilaukku, kukkaro: Lompakon pitää olla hyvässä järjestyksessä aivan kuten kotisikin. Lompakko tai kukkaro ei saa pullistella turhia papereita. Fengshuin mukaisessa lompakossa rahat ja tarpeelliset paperit ovat siististi järjestyksessä. Lompakko ei ole vanhojen kuittien tai muistotavaroiden säilytyspaikka - niille löytyy paikka muualta. Setelit järjestetään myös, yleensä suuruusjärjestrykseen, ja nykypäivänä yleisille korteille on omat lokeronsa. Lompakon tai kukkaron hyvä järjestys on ensimmäinen askel koko oman talouden hyvään järjestykseen.

2. Ympäristö missä hoidat raha-asioita: Paikan, missä hoidat raha-asioitasi kuten allekirjoitat laskuja tai suunnittelet talouden pitoa, pitää olla avoin, hyvässä järjestyksessä ja vapaa turhasta roinasta. Jos hoidat laskuja kotoa omalla tietokoneella pitää koneen ympäristön olla järjestyksessä. Kun hoidat laskuja älä anna television tai muun ympäristötekijän kilpailla huomiostasi. Istu pöydän ääressä, älä lattialla tai lempinojatuolissasi. Säilytä laskut hyvässä järjestyksessä tietyssä paikassa.  Anna myös lompakollesi oma paikka mistä sen aina löydät sen sijaan että siirtelet sitä taskusta toiseen.

3. Ulko-ovi: Ulko-ovella on yllätttävän suuri merkitys myös raha-asioissa. Hyvä chi-energia saapuu sen kautta kotiin, sanoin myös varaus.

Talouden saaminen järjestykseen alkaa yksinkertaisista asioista, jotka saattavat laajetesaan vaikuttaa koko elämämme järjestykseen ja uuteen suuntaan.

1 kommentti:

  1. Mainio kirjoitus jälleen kerran :) Pitääpä poistaa lompakosta turhat kuitit summuut härpäkkeet :D

    VastaaPoista