Hae tästä blogista

sunnuntai 20. syyskuuta 2015

Kiinalainen horoskooppi: käärme

Oletko käärme? Katso täältä oma eläinmerkkisi.


Kuten monien muidenkin kiinalaisten horoskooppieläinten kohdalla, käärme herättää myös varsin erilaisia mielikuvia länsimaisessa ja kiinalaisesa kulttuurissa. Meillä kääärmeeseen ei liitetä juurikaan myönteisiä ajatuksia toisin kuin Kiinassa, jossa se edustaa päättäväisyyttä ja ikiaikaista viisautta.

Aivan toisin kuin paratiisin käärme, kiinalaisen horoskoopin käärme ei edusta pahaa. Käärmeen vuonna syntyneissä ihmisissä on on outoa lumoa ja vetovoimaa ja he ovat usein julkisuuden henkilöitä. He harvoin kuitenkaan uhraavat aikaansa suosion tavoittelulle vaan älyllisinä ihmisinä ovat enemmän taipuvaisia filosofiaan ja mietiskelyyn.

Käärmeen vuonna syntyneet ihmiset ovat usein monessa suhteessa herkkiä. Heillä on harvinaislaatuinen kyky nauttia elämästä. Luonteeltaan päättäväisinä he eivät myöskään helposti anna periksi. Jos he löytävät jonkin asian jota arvostavat ja jonka haluavat omakseen, he pyrkivät vääjäämättä sitä kohti kunnes löytävät tai saavuttavat sen.

Älykäs luonteenlaatu yhdistyneenä sisukkaaseen päättäväisyyteen tekee käärmeistä arvokkaita yhteistyökumppaneita. Samoista syistä kannattaa visusti varoa hankkimasta käärmettä vihamiehekseen.

Käärmeiden huonona puolena voidaan pitää taipumusta totuuden kiertelyyn ja suoranaiseen valehtelemiseen. Vaikka menestyvätkin yleensä rahamaailmassa hyvin, käärmeitä saataa myös vaivata suoranainen kitsaus ja pihistelyn halu.

Avioliitto onnistuu parhaiten kukon ja jokseenkin yhtä hyvin härän kanssa. Hankaluuksia on odotettavissa apinan ja tiikerin kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti