Hae tästä blogista

sunnuntai 2. elokuuta 2015

Kiinalainen horoskooppi: rotta

Toisin kuin meidän kulttuurissamme rotta on kiinalaisessa kulttuurissa ja horoskoopissa erittäin arvostettu merkki. Rotan vuonna syntyneet ovat yleensä uranuurtajia ja johtajia sekä alallaan eturivin ihmisiä. He näkevät mielellään itsensä muiden yläpuolella, johon asemaan he usein huumorintajuisina ja ulospäin suuntautuvina seuralaisina päätyvätkin. Rotta kykenee löytämääån ulospääsyn vaikeistakin tilanteista ja huolehtimaan siten sekä itsestään että läheisistään. Rotat ovat terävä-älyisiä, puoleensa vetäviä ja suosittuja mutta samalla myös tarkkailevat ympäristöä ja voivat olla varautuneita sekä laskelmoivia.

Rottien koti on hyvin hoidettu ja kodikas. Työpaikalla rotta kuuluu yleensä johtajiin tai ainakin on arvostettu työntekijä, joka ideoillaan ja esimerkillään vaikuttaa muihin. Rotta ei pidä rutiineista, joten parhaiten hänelle sopivat luovat alat joissa voi toteuttaa omia ajatuksiaan.

Parhaita elinkumppaneita rotalle ovat lohikäärme ja apina. Suurimpia vaikeuksia on odotettavissa kukon ja jäniksen kanssa.

Rotaksi on synnytty muu muassa näinä vuosina. Luetteloa voi jatkaa laskemalla eteen- ja taaksepäin. Jos syntymäpäiväsi on lähellä vuoden vaihdetta ota huomioon, että Kiinassa vuosi vaihtuu hieman eri aikaan kuin meillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti