Hae tästä blogista

keskiviikko 22. heinäkuuta 2015

Älä tee kua-numerosta taikuutta

Kua-numeron kanssa törmää usein ristiriitaisuuksiin saman perheen jäsenten välillä. Pahimmassa tapauksessa toisen puolison suotuisa ilmansuunta saattaa olla toiselle täysin epäsuotuisa. Yksinkertainen nyrkkisääntö sanoo silloin, että asia ratkaistaan sen puolison hyväksi, joka on perheen pääasiallinen elättäjä. Toinen mahdollisuus on jakaa asioita puolisoiden kesken. Jos esimerkiksi asunnon pääovi on miehelle suotuisassa suunnassa, voidaan nukkuminen järjestää vaimolle suotuisan suunnan mukaan. Yleensäkin on harvinaista löytää pariskuntaa, jonka parhaat ilmansuunnat osuisivat yksiin. Kautta linjan kannattaa tällöin hakea suunnat niin, että jos mahdolllista kumpikaan ei joudu hoitamaan tärkeitä asioita itselleen epäsuotuisassa suunnassa.

Loppujen lopuksi on myös tärkeää muistaa, että kyse on siitä mitkä suunnat ovat suotuisia, ei ehdottomista määräyksistä. Esimerkiksi istuminen suuntaan joka on suotuisa talousasioille auttaa talouden hoitamisessa, mutta ei hoida sitä sinun puolestasi. Vastaavasti "väärään" suuntaan istuminen ei aiheuta taloutesi romahtamista. Niin uskominen on vaarallisen lähellä fengshuihin usein liitettyä taikauskoa.

Fengshuin yleiset periaatteet tulevat aina tärkeysjärjestyksessä ennen kua-numeroa. Tarkasta aina ensimmäiseksi seuraavat kolme periaatetta:

Raitis ilma. Raitis ilma ja valo ovat hyvää fengshuita. Avaa ikkunat tarpeeksi usein, käytä ilmaa puhdistavia kasveja ja tee säännöllisin ajoin kodin energiasiivous

Valo. Yhdessä raittiin ilman kanssa fengshuin tärkeimpiä asioita. Valon vaikutusta voi tehostaa värien käytöllä.


Siisteys ja järjestys. Ylimääräisestä roinasta kannattaa hankkiutua eroon.

Kun ylläolevat kohdat ovat kunnossa, tutki voitko tehostaa niiden vaikutusta kua-numeron käyttämisellä.

2 kommenttia:

 1. Hei!

  Minua kiinnostaisi tietää, miten tärkeää on miettiä kua-numeroita sekä niiden myötä eri elementtien luovia ja tuhoavia kiertoja parisuhdeasioissa.

  Oma kua-numeroni on 3, eli elementti on tietenkin puu. Olisiko täysin tuhoontuomittua ryhtyä suhteeseen jonkin sellaisen kanssa, jonka kua-numero olisi vaikka 2 (maa) tai 7 (metalli)? Vai pitäisikö antaa mahdollisuus vain niille, joiden kua-numero on 1 (vesi) tai 9 (tuli)?

  Kiitos aivan loistavasta blogista - toivon kovasti, että löydätte aikaa vastata minulle!

  - Jonna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kua-numeron merkitys on siinä, että sillä määritellään suotuisin suunta mistä energia vastaanotetaan. Puolisoiden numerot osuvat harvoin yksiin. Ylläolevassa tekstissä on ehdotuksia miten asia tällöin muun muassa voidaan ratkaista. Oma syntymäelementtisi on eri asia kuin kua-numero.

   Kiitoksia kehuista, mukavaa että pidät blogista.

   Poista