Hae tästä blogista

keskiviikko 3. joulukuuta 2014

Tästä on hyvä alkaa

Fengshuin aloittaminen on helppoa ja siihen riittävät pelkät perustiedot. Seuraavassa kymmenen ohjetta, joita voit alkaa soveltaa heti:


1. Siisti paikat. Hankkiudu eroon kaikesta ylimääräisestä roinasta. Roinaa on kaikki tarpeeton jota ei käytetä ja jonka olemassaololle ei ole tarkoitusta. Täysin tarpeettomallekin esineelle voi olla tarkoitus jos se on esimerkiksi rakas muisto. Keskeneräiset työt kuuluvat myös roinan joukkoon - tee ne loppuun tai hävitä.

2. Tuuleta usein. Raitis ilma ja valo ovat hyvää fengshuita. Yllättävän suuri osa chi-energiasta kulkee ikkunoiden kautta.

3. Tutustu fengshuin viiteen elementtiin. Niiden soveltaminen vaikuttaa aluksi mutkikkaalta, mutta on lopulta yllättävän yksinkertaista.

4. Korjaa kaikki rikkinäinen. On huonoa fengshuita pitää kotona rikkinäisiä tavaroita, oli sitten kyse ovikellosta tai työhaalareista.

5. Hoida vaurauden alue kuntoon. Se ei säätele ainoastaan raha-asioitasi vaan liittyy myös elämäsi onneen ja ihmissuhteisiin.

6. Tee itsellesi kotiin rauhallinen nurkkaus missä voit levätä. Se voi olla vaikka makuuhuone, joka on pyhitetty levolle.

7. Poista televisio makuuhuoneesta. Muissakin huoneissa sijoita se niin, ettei se olemassaolollaan hallitse huonetta. Hyvä ratkaisu on sijoittaa televisio ovelliseen kaappiin.

8. Tee sisäänkäynnistä helposti havaittava ja kuljetttava.

9. Poista keittiöstä liika punainen, koska tulielementti on mutenkin jo läsnä huoneessa.

10. Hoida myös itseäsi. Nauti harrastuksista ja hyvistä hoidoista. Jos kiinnostusta riittää tutustu itämaisiin terapioihin joilla voit tasapainottaa omat energiasi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti