Hae tästä blogista

torstai 9. huhtikuuta 2015

Viihdy kotona

Fengshuin mukaan kotimme huoneista eniten vaikuttavat elämäämme olohuone, makuuhuone ja keittiö. Jos tunnet olosi väsyneeksi, nuutuneeksi tai et muuten vain viihdy kotona jo pienikin fengshui-parannus näillä alueilla voi muuttaa tuntemuksesi. Muutokseksi voi riittää vaihtaminen päivänalon värisiin  lamppuihin, seinien värin muuttaminen vastaamaan huoneen käyttöä tai oman tuolin sijoittaminen viiden eläimen säännön mukaan.

Seuraavassa lisää muutosideoita:

Siirrä televisio pois näkyviltä tai ainakin syrjään hallitsevalta paikalta huoneessa. Television ylenpalttinen katselu verottaa ihmissuhteitasi. Makuuhuoneeseen televisio ei sovi lainkaan.

Voiko huoneeseen lisätä hyllyjä tai tasoja joille voit laittaa esille sinulle tai muulle perheelle tärkeitä esineitä. Tässä ei saa mennä liiallisuuksiin, fengshuin mukainen hyvä järjestys pitääå säilyttää.

Etsi hyvä istumapaikka josta näet ovelle ja selkäsi takana on tukeva tausta. Tuolin lisäksi tämä pätee sohvaan, jos sinulla mon tapana viettää siinä aikaa iltaisin.

Päästä luonnovalo huoneisiin. Ripusta auirinkoista säätä esittävää taidetta sellaisiin huoneisiin, joihin aurinko ei paista.

Luo eloisaa tunnelmaa valaistuksella  Käytä tähän erlaisia kohdevalaisimia joilla rikot tasaisen valaistuksen tylsää ilmapiiriä.

Makuuhuone on tarkoitettu ensisijaisesti lepoon ja rauhoittumiseen. Sisusta se tavalla, joka saa sinut rauhalliseksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti