Hae tästä blogista

lauantai 4. huhtikuuta 2015

Baguan yhdeksäs huone - maine ja kuuluisuus

Baguan yhdeksäs huone säätelee menestystämme ja kuuluisuuttamme. Mitä lajia kuuluisuutesi on, sen päätät itse. Oman valintasi mukaan voit olla tunnettu talousasiantuntija tai kuuluisa talousrikollinen. Tuoko hyvin hoidettu yhdeksäs huone tuo sinulle myönteistä vai kielteistä kuuluisuutta on kiinni sinusta itsestäsi.

Tämän alueen elementti on tuli, suunta etelä, ajat kesä ja keskipäivä ja väri punainen. Tulen myötä alueelle sopivia mutoja ovat kolmiot, kartiot ja pyramidit.

Maine merkitsee fengshuissa myös oman elämäntien löytymistä. Alueen myönteisiä ominaisuuksia ovat onnellisuus, henkinen ja fyysinen tasapaino ja turvallisuuden tuntu.

Tämän alueen puuttuminen voi aiheuttaa selkeyden puuttumista elämästä ja vaikeuttaa maineen saavuttamista. Uloke tällä alueella voi vaikuttaa kahdella tavalla. Se voi olla suotuisaa maineikkuuden ja arvostuksen kannalta, mutta voi yhtä hyvin johtaa hämärien salaisuuksien paljastumiseen ja siten maineen menettämiseen.

Tälle alueelle kuuluvat punaiset kynttilät ja kukat, sekä punainen väri yleensä. Punaisen kohdalla on muistettava, että kyseeessä on voimakas väri jonka yliannostusta pitää varoa.

2 kommenttia:

  1. Jos 9 huoneen etelässä on valkoinen takka, tarviiko tila muuta tulielementtiä? Pohjoisessa on pieni uloke.

    VastaaPoista
  2. mitä tarkoittaa "uloke"? Minulla on tää alue juuri siinä kohtaa missa olohuone ja keittiö kohtaavat ja olen siihen laittanut baaripöydän..

    VastaaPoista