Hae tästä blogista

perjantai 12. helmikuuta 2016

Ennustuksia vuodelle 2016: apina, lammas, hevonen

Yleistä


Kiinalaisen astrologian eläinmerkki määräytyy syntymävuoden mukaan. Täydessä astrologisessa luennassa otetaan kuitenkin huomioon syntymäaika tunnin tarkkuudella. Pelkkään vuoteen perustuvaa ennustetta ei siten voi pitää kovin tarkkana.
Lisäksi uuden vuoden vaikutukset eivät välttämättä astu kaikilla voimaan kiinalaisena uutenavuotena, vaan oma syntymäaika vaikuttaa myös tähän. Tarkan ennusteen saamiseksi on syytä ottaa yhteyttä alan tuntevaan konsulttiin.

Kiinalainen vuosi vaihtuu vuonna 2016 länsimaisen kalenterin mukaan 8.2. Tuolloin alkaa apinan vuosi.

Apina apinan vuonna

 

Apinalle merkin oma teemavuosi ennustaa myönteisiä asioita ja menestystä. Menneiden vuosien kovasta työstä on nyt mahdollista korjata sato. Älykäs ja sosiaalisesti taitava apina pystyy tänä vuonna erityisesti käyttämään hyväkseen vaikutusvaltaa muihin ihmisiin. Tätä seuraa myös vastuu teoista. Apinan on muistettava käyttää vaikutusvaltaansa hyvien asioiden edistämiseen.

Tänä vuonna korostuvat apinan luontainen halu oppia uutta ja keksiä ratkaisuja ongelmiin. Se luo hyvät edellytykset opiskelulle ja työssä etenemiselle. Monille apinoille piilossa olleet resurssit tulevat itselleenkin yllätyksenä. Rakkauselämässä kannattaa nyt jättää turha liehittely pois ja keskittyä rehelliseen yhdessäoloon. Ystäväpiirissä ilmenee ongelmia ja ystävät tarvitsevat nyt kärsivällistä kuuntelijaa.

Apinan vuodesta on odotettavissa kaikille vuosi täynnä odottamattomia käänteitä ja yllätyksiä.  Apinan itsensä kohdalla nämä odotukset korostuvat.

Lammas apinan vuonna

Lampaalle on luvassa hyvä vuosi. Tänä vuonna kannattaa rohkeasti tarttua tarjolla oleviin mahdollisuuksiin, koska vuosi antaa hyvät mahdollisuudet niissä menestymiseen. Työuraan on luvassa yllättävä, mutta tervetullut käänne. Rahan käytössä kannattaa olla säästäväinen, koska taloudellinen tilanne ei ole vakaa.

Terveyden hoitamiseen kannattaa paneutua huolella. Rakkauselämässä ei ole erityisen hyvä vuosi, ei kuitenkaan pahin mahdollinen. Moni ystävyyssuhde joutuu koetukselle ja on arvioitava uudelleen. Perhe-elämässä on häiriöitä, jotka kuitenkin tasoittuvat vuoden edetessä.
Vuosi 2016 tarjoaa lampaalle lukuisia menestymisen paikkoja. Lampaan on yritettävä hillitä luontaista haluaan pysytellä vaatimattomasti taustalla ja tartuttava rohkeasti tilaisuuteen.Hevonen apinan vuonna

Hevoselle on vuosi 2016 muutosten vuosi. Vakaana ja työteliäänä hevonen selviää muutoksista eikä välttämättä aina edes itse huomaa niitä. Epävakaana apinan vuonna hevosen rauhallisuus vetää ystäviä puoleensa. Huolella hoidetut raha-asiat pysyvät kunnossa ellei innostuta tuhlailemaan. Työura houkuttelee kääntymään uuteen suuntaan. Hevosen ei kuitenkaan kannata poiketa hyvin valitsemaltaan tieltä.

Rakkauselämä saa piristystä yllättävästä suunnasta. Sydämen asioissa kannattaa silti toimia entiseen tapaan kärsivällisesti. Ystäväpiirissä tapahtuu muutoksia joka kasvattaa pysyvän perheen merkitystä.  Oikeat elämäntavat säilyttävät yleisen terveyden, johon on luvassa pieniä muutoksia.

Työura kehittyy suotuisasti, vaikka ei välttämättä erityisellä menestyksellä. Parhaiten auttaa jälleen hevosen oma työnteko ja päättäväisyys. 


1 kommentti:

  1. Uskomatonta, mutta totta Jumala on aina suuri. Kun useita julkaisuja hakemuskopio pankin, sain laina läpi hyvin ystävällinen nainen. Lisätietoja antavat hänelle sähköpostitse osoitteessa: marilinetricha@mail.ru se tarjoaa lainoja € 30000 € 3.000.000.000 kenellekään pystyä palauttamaan sille korkoineen alhaisella nopeudella 2 % eivät epäile, että viesti. Tämä on täydellinen todellisuutta. Levitä sanaa ystävien ja perheen jotka ovat avun tarpeessa.
    takaisinmaksu alkaa viiden kuukauden kuluttua vastaanottamisesta luotto
    Jumala siunatkoon teitä.

    VastaaPoista