Hae tästä blogista

lauantai 6. helmikuuta 2016

Ennustuksia vuodelle 2016; sika, koira, kukko

Yleistä


Kiinalaisen astrologian eläinmerkki määräytyy syntymävuoden mukaan. Täydessä astrologisessa luennassa otetaan kuitenkin huomioon syntymäaika tunnin tarkkuudella. Pelkkään vuoteen perustuvaa ennustetta ei siten voi pitää kovin tarkkana.
Lisäksi uuden vuoden vaikutukset eivät välttämättä astu kaikilla voimaan kiinalaisena uutenavuotena, vaan oma syntymäaika vaikuttaa myös tähän. Tarkan ennusteen saamiseksi on syytä ottaa yhteyttä alan tuntevaan konsulttiin.

Kiinalainen vuosi vaihtuu vuonna 2016 länsimaisen kalenterin mukaan 8.2. Tuolloin alkaa apinan vuosi.

Sika apinan vuonna

Sialle on luvassa uusia kokemuksia, uusia tuttavuuksia ja matkoja uusille seuduille. Vuosi on  luovuuden ja aktiivisen tekemisen aikaa.
Talous ja raha-asat eivät tänä vuonna suju kovin hyvin. Fengshuissa vauraus ei kuitenkaan tarkoita pelkästään rahallista onnea. Sian vauraus lisääntyy tänä vuonna uusilla tiedoilla ja taidoilla. Vuosi tuo myös vauhtia ihmissuhteisiin. Luonteeltaan ujoilla ja hiljaisilla sioilla on tällöin vaarana joutua  muiden tönimiksi.

Sian rehellinen luonne on tänä vuonna monella tapaa hyödyksi, etenkin rakkauden alalla. Sitä kuitenkin varjostaa sian taipumus itsepäisyyteen ja ennalta arvaamattomaan käytökseen. Tänä vuonna sian on myös yritettävä pitää herkuttelunhalunsa kurissa, on olemassa selvä ylipainon vaara.

Aivan kuten henkilökohtaisissa raha-asioissa myös työssä ja liike-elämässä voi tulla vastaan vaikeuksia. Sika kuitenkin selviää niistä myönteisella asenteellaan.

Koira apinan vuonna

Vuosi 2016 on sosiaalisessa mielessä koiralle hyvä vuosi. Enteet ovat suotuisat niin perhe-elämälle kuin ystävyyssuhteillekin. Ikävä kyllä samaa ei voi sanoa liike-elämästä. Sen parissa koiran on nyt oltava varovainen ja toimittava tarkan harkinnan pohjalta. Työura etenee suotuisasti ellei koiran luontainen itsepäisyys pääse sotkemaan asioita. Tänä vuonna liika murehtiminen voi myös johtaa terveysongelmiin.


Koiran avuliaisuus ja uskollisuus sekä toiminta työryhmän jäsenenä huomataan myönteisesti tänä vuonna. Rakkauselämä kulkee vuoristorataa ja luvassa voi olla yllättävä käänne. Tänä vuonna myös todellliset ystävät erottuvat muista.


Kukko apinan vuonna

Kukon on tänä vuonna muistettava luovuutensa keskellä myös arkiset asiat. Tänä vuonna on keskityttävä järjestykseen ja asioiden  suunnitteluun. Pelkkien mielijohteiden varassa toimiminen ei nyt tuo menestystä. Ihmissuhteissa saattaa olla edessä yllättävä ongelma. 

Työhön kannattaa nyt paneutua huolella. Raskaskaan ahertaminen ei valu hukkaan, vaan palkitaan jo lähitulevaisuudessa. Myös pieni riski, esimerkiksi osakemarkkinoilla, saattaa osoittautua tuottavaksi.

Terveyden säilyttämiseen pitää kiinnittää erityistä huomiota terveiden elämäntapojen muodossa.  Samaten huolenpitoa vaativat perheen sisäiset suhteet. Rakkauselämässä on muistettava kuunnella myös toista osapuolta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti