Hae tästä blogista

torstai 18. helmikuuta 2016

Tee sisäänkäynnistä näköisesi

Fengshuissa asunnon ulko-ovi on eräs kohta, johon kannattaa kiinnittää erityistä huomiota. Useamman perheen taloissa tai kerrostaloissa ulko-ovi on se ovi, jonka takaa alkaa sinun hallinnassasi oleva alue. Kerrostaloissa siis ovi asunnostasi rappukäytävään.

Omakotitaloissa on tavallisesti ainakin kaksi sisäänkäyntiä. Näistä toinen kannattaa ottaa selvästi käytönkin puolesta pääoveksi ja keskittää kaikki kulkeminen, jos mahdollista, siihen. Jos talossa tai asunnossa on kaksi samanarvoista ulko-ovea, se voi näkyä asukkaiden päättämättömyytenä tai jopa epäsopuna ja kinasteluna.

Oven tulee olla ehjä sekä helposti avattava ja kuljettava. Ovikellon pitää toimia moitteettomasti ja olla soinniltaan asukkaita miellyttävä. On myös tärkeää, että ovi ja koko sisäänkäynti ovat selkeästi näkyvillä ja merkityt. On eduksi, jos sisäänkäynti viestittää jo olemuksellaan asukkaiden tyylistä ja oven takana odottavasta kodista.

2 kommenttia:

 1. Hei!

  Rivitalo jossa asumme sijaitsee voimalinjan vieressä. Miten tilannetta voisi parantaa fengshuin avulla?

  Terv. Huolestunut

  VastaaPoista
 2. Muinaisessa maailmassa jossa fengshui kehittyi ei ollut sähköä. Niinpä kysymykseen ei ole valmista vastausta, vaan mestarit ympäri maailman koittavat parhaillaan löytää asiaan ratkaisua. Sitä odotellessa kannattaa muistaa, että sähkö on tulienergiaa jota vesi vaimentaa. Ota tavaksi hörppiä pitkin päivää muualta tuotua vettä ja suosi ruokailussa vesielementin aineksia. Vähennä myös muun sähkösaasteen määrää kotonasi (http://fengshuiblogi.blogspot.com/2010/10/sahkosaaste.html). Itse olen entisenä radiotoimittajana viettänyt työpäivät sähkömyrskyn keskellä joten tiedän, että siitäkin kyllä selviää.
  Tehokkain ja tylsin neuvo tietysti on, että hanki uusi asunto.

  VastaaPoista