Hae tästä blogista

keskiviikko 13. tammikuuta 2016

Kynttilät

Kynttilä on voimakas fengshui-tehoste. Se edustaa tulielementtiä ja sitä kautta elämänvoimaa ruokkivaa ja puhdistavaa energiaa. Ne myös luovat ympärilleen lämpöä ja päivittäistä stressiä lievittävää rauhaa.

Parhaat paikat kynttilöille löytyvät fengshuin huoneista yhdeksän, kaksi, kahdeksan ja viisi. Jos käytät kynttilää tasapainottamaan tai muuttamaan alueen energiatasapainoa muista ottaa huomioon myös kynttilän väri samoin kuin kynttilänjalan materiaali.

Näinä päivinä on keskusteltu paljon kynttilöiden polttamisen vaikutuksesta huoneilman laatuun. Laajoissa tutkimuksissa on havaittu vaikutukset niin vähäisiksi ettei niillä ole käytännön merkitystä. Myöskin eri materiaaleista vamistettujen kynttilöiden erot ovat tässä mielessä olemattomat. Kotimaisten kynttilöiden yleisin materiaali on parafiini, joka täyttää hyvin turvallisuus-, terveellisyys- ja ekologisuusvaatimukset.

Kynttilöiden käyttöä eri yhteyksissä kannattaa kokeilla ennakkoluulottomasti. Kynttilöiden - kuten monien muidenkin asioiden kohdalla - hinta ja laatu kulkevat käsi kädessä. Halpahallista saatava kynttilä ei välttämättä ole paras fengshuin kannalta. Hyvälaatuista kynttilää voi esimerkiksi polttaa kymmenisen minuuttia makuuhuoneessa ennen nukkumaan menoa. Tulielementti nostaa huoneen enrgiatasoa samoin kuin poistaa negatiivista energiaa ja parantaa unen laatua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti