Hae tästä blogista

keskiviikko 6. tammikuuta 2016

Apua laihduttamiseen

Fengshuista voit saada merkittävää apua laihduttamiseen.  Nimenomaan apua, laihduttaminen sinun on itsesi hoidettava. Yhteiskunassamme on tarjolla kasapäin erilaisia laihdutustuotteita ja ihmedieettejä joihin jopa kuluttajavirasto on kiinnittänyt huomiota. Vanha totuus on, että ihminen laihtuu jos syö vähemmän kuin kuluttaa. Seuraavat vinkit auttavat sinua pysymään dieetissä jonka olet valinnut.


Käytä sinisiä lautasia. Sininen (tumma) on veden väri jolla on rauhoittava vaikutus. Sen on todettu muun muassa vaikuttavan alentavasti sekä verenpaineeseen että sykkeeseen. Suuren laman aikana Yhdysvalloissa ravintoloitsijat huomasivat, että asiakkaat tytyivät pienempiin annoksiin jos ne tarjoiltiin sinisiltä lautasilta.

Muista järjestys. Fengshuin tärkeimpiä ohjeita on pitää paikat järjestyksessä ja vapaana ylimääräisestä roinasta. Keittiön hyvä järjestys auttaa myös oman henkilökohtaisen järjestyksen ylläpidossa.

Älä sido itseäsi menneeseen. Jos esimerkiksi olet säästänyt pieniksi jääneitä vaatteita odottamaan päivää jolloin taas mahdut niihin olet kiinni menneessä ja näet itsesi lihavana. Parempi motivaatio laihduttamiselle ovat uudet ja muodikkaat asut joita kohta saat käyttöösi. Samaten jos sinulla on kuntoiluvälneitä joita et käytä myy tai lahjoita ne eteenpäin. Käyttämättöminä ne muistuttavat epäonnistuneesta kunnon kohottamisesta.

Näkeminen luo ajatuksia. Peili jääkaapin tai ruokakomeron ovessa on parhaita motivaation kohottajia. Peili on samalla erittäin voimakas fengshui-tehoste jonka käytössä on muistettava noudattaa fengshuin sääntöjä. Piilota myös mahdollisuuksien mukaan keittiösi sisäänkäynti. Jos ensimmäisenä ulkoa tullessasi näet keittiön, on se omiaan kiinnittämään ajatuksesi ruokaan ja syömiseen.

Vältä punaista väriä. Punainen kohottaa ruokahalua. Älä käytä sitä keittiössä tai ruokailutilassa. Suosi sen sijaan sinistä tai pieninä määrinä mustaa.

Tee syömisestä iloinen tapahtuma. Syö hyvässä ympäristössä kauniisti aseteltua ruokaa. Luo makujen ja värien käytöllä jin-jang tasapainoisia annoksia.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti