Hae tästä blogista

keskiviikko 27. elokuuta 2014

Kuinka päiväsi alkaa

Matka aamulla sängystä ylös valveilla olon maailmaan on päiväsi tärkeimpiä hetkiä. Asiat mitä kohtaat tuolla matkalla vaikuttavat siihen miten uuden päivän kohtaat ja vietät. Moni on sitä mieltä, että aamu alkaa vasta ensimmäisestä kahvikupillisesta eikä tapahtumilla sitä ennen ole merkitystä. Alitajuntasi on eri mieltä. Se poimii uskollisesti kaikki yksityiskohdat sängystä nousemisesta kahvikupin ääreen saakka.

Jos tuo reitti sisältää negatiivisia asioita ne verotttavat henkisiä voimiasi ja saavat sinut aloittamaan uuden päivän jo valmiiksi väsyneen oloisena. Tutki ajatuksella päivänvalossa reitti mitä aamuisin kuljet ja mieti olisiko siinä parantamista.

Kun aamulla heräät nousetko fengshuin mukaiseen siistiin ympäristöön vai onko paikka illan jäljiltä täynnä sekasotkua ja epäjärjestystä. Kun avaat vaatekaapin viestiikö sen sisältö hyvästä järjestyksestä. Osuuko matkallesi sekalaisia lehtikasoja, tekemättömiä töitä tai täyteen ahdettu kirjahylly. Kohtaatko iloisia ja piristäviä esineitä ja tauluja, ovatko matot puhtaita ja suoria, kukat eloisia ja voivat hyvin. Onko kylpyhuoneessa iloinen ja valoisa tunnelma.

Saat pienellä vaivalla aamusi ensimmäisestä matkasta sellaisen, joka antaa sinulle hyvää mieltä ja energiaa koko päiväksi.

2 kommenttia:

  1. Tuo on kyllä niin totta, vaikkei uskoisi feng shuihin pätkääkään!

    VastaaPoista
  2. Hyvä kirjoitus! Ajatukset heräsi ajattelemaan asioita uudella tasolla.

    VastaaPoista