Hae tästä blogista

lauantai 14. toukokuuta 2016

Näkemiin ystävät!

Raskain mielin olen päättänyt lopettaa tämän fengshui-blogin pitämisen. Sairaus syö voimiani enkä enää yksinkertaisesti jaksa. Kuusi vuotta, liki 90 000 käyntiä ja kymmenittäin mielenkiintoisia keskusteluja jotka ovat myös syventäneet omaa tietämystäni asioista. Kiitos mukanaolosta ja kuluneista antoisista vuosista. Hyvää jatkoa kaikille fengshuin parissa!

 

 

 

 

 

 Hannupekka

8 kommenttia:

 1. Hei! Kiitos sinulle näistä vuosista kun olet jaksanut pitää ja päivittää tätä mainiota blogia. Olen itse saanut tästä paljon hyödyllistä tietoa ja ottanut vinkkejä käyttöön :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos kirjoituksistasi ja voimia sinulle! :)

  VastaaPoista
 3. 'uutena' blogisi löytäjänä olen viettänyt monia ahaa-hetkiä, kiitos niistä! - vaikka edelleen mietin mitä laitetaan vanhan/uuden talon 2 alueelle, (jotta sen energia lähtisi elämään), kulmassa on vain luotaan työntävä sauna ja pieni ikkuna ja sekin itään.. ;)

  Voimia ja jaksamista! t.Ansku

  VastaaPoista
 4. Uskomatonta, mutta totta Jumala on aina suuri. Kun useita julkaisuja hakemuskopio pankin, sain laina läpi hyvin ystävällinen nainen. Lisätietoja antavat hänelle sähköpostitse osoitteessa: marilinetricha@mail.ru se tarjoaa lainoja € 30000 € 3.000.000.000 kenellekään pystyä palauttamaan sille korkoineen alhaisella nopeudella 2 % eivät epäile, että viesti. Tämä on täydellinen todellisuutta. Levitä sanaa ystävien ja perheen jotka ovat avun tarpeessa.
  takaisinmaksu alkaa viiden kuukauden kuluttua vastaanottamisesta luotto
  Jumala siunatkoon teitä.

  VastaaPoista
 5. Kiitos mahtavasta blogista! Voimia sinulle!

  VastaaPoista
 6. Hannupekka, kiitos paljon ajatuksia herättävistä kirjoituksistasi. Huominen olkoon sinulle iloa, toivoa ja jaksamista!

  VastaaPoista
 7. Hei, kiitos blogistasi. Olen lukenut sitä muutaman vuoden ja käytimme feng shuita parhaamme mukaan taloamme rakennettaessa. Koimme projektin aikana paljon epäonnea ja se on jatkunut projektin jälkeen omituisina pieninä ja vähän isompinakin "yksi miljoonasta" sattumusten sarjana. Nyt kun rohkaisin mieleni kysyä feng shuista apua tilanteeseemme, huomasin että olet lopettanut blogisi juuri syntymäpäivänäni. Sattumus sekin. Voimia ja jatkoon ja kiitos jo jakamastasi vinkeistä.

  VastaaPoista