Hae tästä blogista

perjantai 27. helmikuuta 2015

Ennustuksia vuodelle 2015 - hevonen, lammas ja apina

päivitetty 27.2.15


Yleistä

Kiinalaisen astrologian eläinmerkki määräytyy syntymävuoden mukaan. Täydessä astrologisessa luennassa otetaan kuitenkin huomioon syntymäaika tunnin tarkkuudella. Pelkkään vuoteen perustuvaa ennustetta ei siten voi pitää kovin tarkkana.
Lisäksi uuden vuoden vaikutukset eivät välttämättä astu kaikilla voimaan kiinalaisena uutenavuotena, vaan oma syntymäaika vaikuttaa myös tähän. Tarkan ennusteen saamiseksi on syytä ottaa yhteyttä alan tuntevaan konsulttiin.
Kiinalainen vuosi vaihtuu vuonna 2015 länsimaisen kalenterin mukaan vasta 19.2. Tuolloin alkaa lampaan vuosi.
Ennusteet on laatinut alan asiantuntija ja menestyskirjailija Donna Stellhorn.


Lampaan vuosi ja hevonen

Maailma tarvitsee hevosen kaltaisia työmyyriä ja tarve korostuu vuonna 2015. Lampaan vuosi lupaa hevoselle työn tuloksena sekä vaurauttas että menestystä. Myös ihmissuhteissa on luvassa positiivista kehitystä. Tänä vuonna vaarana on, että hevonen keskittyy liikaa muiden ongelmiin ja unohtaa siinä yhteydessä huolehta omistaan.

työ
Hevonen on tänä vuonna ystävällisellä käytöksellään työtoverereiden suosiossa. Se ei silti estä tekemästäå vaikeitakin päätöksiä työelämässä. Vaarana on nyt, että hevonen innostuu omasta menestyksestään ja alkaa kuvitella itsestään liikoja. Itsehillinnän ja muiden kunnioittamisen kautta avautuu jopa mahdollisuuksia uralla etenemiseen.

rakkaus
Vuosi on rakkauselämälle vaikieaa aikaa. Hevosen kannattaa nyt keskittyä itseensä ja ymmärtää, että toisia voi rakastaa vain kun ensin rakastaa itseään.

Tänä vuonna silmitön rakastuminen voi johtaa hankaluuksiin, jonka vuoksi uusiin suhteisiin pitää ryhtyä varoen. Kaikissa ihmissuhteissa piilee hyväksikäytön vaara, jota hevonen on tänä vuonna lähes sokea havaitsemaan.

terveys
Tänä vuonna hevosen terveydessä ei tapahdu suuriua muutoksia, mutta pientä vaivaa riittää pitkin vuotta. Terveet elämäntavat ovat nyt arvossaan.

raha
Raha-asioissa on luvassa hankaluuksia niille hevosille, jotka eivät ole osanneet varautua tulevaan. Monet hevoset oppivat tänä vuonna säästämisen tärkeyden kantapään kautta.

 

Lampaan vuosi ja lammas

Lampaalle vuosi on onnekas. Omasta vuodesta kannattaa ottaa kaikki irti eikä suotta pitää kynttilää vakan alla. Nyt kannattaa toteuttaa pitkään mietittyjä haaveita. Menestys myös vaatii riskien ottamista. Ujous ja arkuus pitää unohtaa jotta luovuus pääsee purkautumaan.

työ
Vääränlainen ujous ja vaatimatomuus voi olla este lampaan etenemiselle työpaikalla. Tänä vuonna on mahdollista saavuttaa työssä harmonia, joka avaa ovet menestymiselle.

rakkaus
Lampaan ei kannata tänä vuonna erityisesti keskittyä elämänkumppanin etsimiseen. Elämällä normaalia elämää herättää todennäköisimmin kiinnostuksen toivomissaan henkilöissä. Tuolloinkin tutustumiselle  kannattaa antaa aikaa eikä yrittää kiirehtiä sitä.
 
terveys
Alkuvuonna saattaa terveyden kanssa olla hankaluuksia. Tilanne kuitenkin tasoittuu vuoden mittaan ja positiivinen elämänasenne auttaa selviytymään hankalkuuksista.
 

raha
Taloudenpuidossa on luvassa ongelmia. Mikäli aikanaan ei ole varmistanut selustaansa säästöillä, on niitä nyt viimeistään alettava kerryttämään.


Lampaan vuosi ja apina
 Apinan seurallisuus ja ulospäin suuntautuneisuus ei tänä vuonna yksin riitä menestykseen. Ympäristön tapahtumiin on nyt suhtauduttava suuremmalla vakavuudella. Vaikka säilyttääkin seuraihmisen luonteensa on apinan tänä vuonna löydettävä myös vakaampi puoli itsestään.

työ
Apinan kannattaa tänä vuonna pyrkiä säilyttämään nykyinen työnsä eikä yrittää hankkia uutta. Saman työn pitäminen mahdollisimman pitkäänm helpopttaa myöhemmin siirtymistä uusiintehtäviin.

rakkaus
Tänä vuonna apinan on opittava kaikissa ihmissuhteissaan hillitsemään haluaan olla jatkuvasti äänessä. Elämänkumppanin löytäminen on vaikeaa, koska ei tahdo löytyä ihmisiä jotka pysyvät puheliaan apinan tahdissa. Lampaan vuonna apinan kannattaa keskittyä enemmän ystäväpiiriinsä kuin uuden rakkaussuhteen etsintään.
  
terveys
Apinan fyysinen terveys on tänä vuonna hyvä.
 
raha 
Taloudellinen tilanne on hyvä ja apina selviytyy eteen tulevista ongelmista myös ympäristön hitaan talouskavun aikana.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti