Hae tästä blogista

sunnuntai 22. helmikuuta 2015

Ennustuksia vuodelle 2015 - kukko. koira ja sika

päivitetty 22.2.15

Yleistä 

Kiinalaisen astrologian eläinmerkki määräytyy syntymävuoden mukaan. Täydessä astrologisessa luennassa otetaan kuitenkin huomioon syntymäaika tunnin tarkkuudella. Pelkkään vuoteen perustuvaa ennustetta ei siten voi pitää kovin tarkkana.
Lisäksi uuden vuoden vaikutukset eivät välttämättä astu kaikilla voimaan kiinalaisena uutenavuotena, vaan oma syntymäaika vaikuttaa myös tähän. Tarkan ennusteen saamiseksi on syytä ottaa yhteyttä alan tuntevaan konsulttiin.

Kiinalainen vuosi vaihtuu vuonna 2015 länsimaisen kalenterin mukaan vasta 19.2. Tuolloin alkaa lampaan vuosi.

Ennusteet on laatinut alan asiantuntija ja menestyskirjailija Donna Stellhorn.

Lampaan vuosi ja kukko

Kukon vuonna syntyneet saattavat usein olla ylpeitä ja itsevarmoja. Lampaan vuosi vaatii heiltä uudenlaista joustavuutta ja tilannetajua. Rehellisyys ja suorasukaisuus ovat hyviä ominaisuuksia, mutta tänä vuonna hyvään lopputulkseen tarvitaan diplomatiaa. Näin toimien vuoden 2015 ennusmerkit ovat kukolle suotuisat.

työ
Työpaikalla menestys tulee tänä vuonna työtovereiden kautta. Ansaitun tunnustuksen jakaminen ja kannustaminen luovat hyvän työilmapiirin joka avaa mahdollisuudet myös kukon omalle menestykselle.

rakkaus
Vuosi vaatii kukolta tiettyä varovaisuutta uusien ihmisten kohtaamisessa. Kukon elämäntyyli vetää helposti puoleensa ihmisiä, joiden tarkoitukset eivät ole täysin vilpittömiä. Rakkaussuhteiden sijaan tänä vuonna kannattaa kiinnittää huomio enemmän ystävyyssuhteuden hoitamiseen.

terveys
Terveydentilassa ei ole luvassa ongelmia. Fyysisen kunnon hoitaminen pakkaa unohtumaan, joten siihen kannattaa nyt kiinnittää erityistä huomiota.

raha
Lampaan vuonna kukon taloudessa ei tapahdu suurta kasvua. Pienistäkin rahavirroista  kannattaa kuitenkin panna rahaa säästöön tulevaisuuden varalle.

Lampaan vuosi ja koira

Lojaalinen ja uskollinen koira menestyy lampaan vuonna lähes kaikessa mihin ryhtyy. Koira on aina paikalla apua tarvitsevien luona. Apua antaessaan koirat myös oppivat itse. Tänä vuonna on tärkeää muistaa kiireitten keskellä antaa myös aikaa itselleen. Oikeanlainen itsekkyys on välillä paikallaan.

työ
Koira menestyy tänä vuonna sellaisessa työssä, jonka tekemisessä voi edetä omaan tahtiinsa.  Täydellisyyteen pyrkiminen kannattaa nyt unohtaa ja nähdä työtovereiden aikaansaannoksissa enemmän kehumista kuin arvostelemista. Vuosi kannattaa käyttää työpaikan sosiaalisten taitojen hiomiseen.

rakkaus
Lampaan vuosi ei ole otollista aikaa uusille ihmissuhteille. Tänä vuonna kannattaa keskittyä vanhojen suhteiden hyvään hoitamiseen. Uusiin on ryhdyttävä vain varoen.

terveys
Terveydentila on yleisesti ottaen hyvä. Pieni ylipainon uhka vaanii nurkan takana.

raha
Koira hoitaa yleensä raha-asiansa hyvin, mutta saattaa tänä vuonna kohdata ongelmia. Rahan kanssa kannattaa nyt olla tarkkana ja välttää turhia riskejä.


Lampaan vuosi ja sika

Luonteeltaan ystävällisellä sialla on hyvä ihmissuhteiden vuosi. Sian lojaalisuus, rehellisyys ja vilpittömyys huomataan ympärillä ja ihmiset tuntevat olonsa kotoisaksi sian seurassa. Tässä piilee myös vaara, että jotkut pyrkivät käyttämään tilannetta hyväkseen. Lampaan vuosi sopii hyvin sialle myös itsensä kehittämiseen.

työ
Sika menestyy tänä vuonna työssään ja tavoitteiden saavuttamisessa. Niillä ei silti pidä rehvastella, vaan jakaa kiitosta myös työtovereille. Menestys ei myöskään saa innoittaa haalimaan itselleen liikaa töitä tehtäväksi.

rakkaus
Vuosi on otollinen uusien suhteiden löytämiselle. Vanhoja suhteita on mahdollista syventää ja tiivistää.

terveys
Sika huolehtii usein lähipiirinsä terveydestä enemmän kuin omastaan. Tänä vuonna asetelma on käännettävä päinvastoin. Vuosi ei lupaa suuria ongelmia jos omasta perusterveydestö pidetään huolta.

raha
Talous on tänä vuonna kunnossa. Siihen voi tuoda säröjä sian halu välillä huvitella ja nauttia elämästä. Omat halut on osattava pitää kohtuullisissa rajoissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti