Hae tästä blogista

sunnuntai 10. huhtikuuta 2016

Nyt vaatteille kyytiä

Kevätauringon kivutessa yhä korkeammalle on aika luoda silmäys vaatteiden säilytyspaikkoihin.Ne kilpailevat voimallisesti eniten turhaa tavaraa keräävän paikan tittelistä. Tähän saattaa osaltaan vaikuttaa se, että vaatteisiin syntyy helposti tunneside. Jos vaatekappale on tärkeä muisto, sen oikea paikka on kyllä luultavimmin muualla kuin pitovaatteiden joukossa.

Kerää ensin pois säilytyksestä vaatteet, joita et enää käytä. Ole itsellesi rehellinen äläkä anna tunteiden vaikuttaa asiaan. Vaate jota ei ole käytetty vuoteen on fengshuin tarkoittamaa turhaa tavaraa joka hidastaa energian kulkua. Sen lisäksi se pitää sinut kiinni menneessä ja hidastaa uusien asioiden pääsyä elämääsi. Sen oikea paikka ei ole vaatekaappisi, vaan kierrätys tai hyväntekeväisyys.

Joidenkin tutkimusten mukaan 20 % vaatevarastostamme kattaa 80 % ajastamme. Jos väite tuntuu uskomattomalta se on helppo tutkia pienellä kokeella. Laita paikkaan jossa säilytät vaatteitasi jokin pieni merkki. Se voi olla vaikka nauhanpätkä kietaistuna vaatetangon oikeaan laitaan. Sen jälkeen yksinkertaisesti ripustat vaatteen aina käytön jälkeen tuon merkin oikealle puolelle. Kuukauden kuluttua katso paljonko sinne on kertynyt vaatteita. Uskon, että hämmästyt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti