Hae tästä blogista

perjantai 30. maaliskuuta 2012

Lentävät tähdet 2012 - viides tähti menestyksen tukkona

Huomautus heti alkuun:
Lentävien tähtien (flying stars) opit on suunniteltu toimimaan kompassikoulukunnan baguan kanssa. Tässä blogissa käytetyn länsimaisen eli intuitiivisen baguan kanssa opin toimimisesta ei ole varmaa näyttöä.

Jos lentävien tähtien oppia halutaan soveltaa perusteellisesti, on sitä varten laadittava oma kartta testattavaa asuntoa ja ajankohtaa varten. Ilman sitäkin voi hyödyntää yleistä tietoa tähtien paikoista kunakin vuonna.

Vasemmalla on tilanne lo-shu -neliössä ja sen mukaan myös baguassa vuonna 2012. Tutut alueiden numerot näyttävät olevan väärillä paikoilla. Kyse ei kuitenkaan ole siitä, vaan lentävien tähtien paikoista. Olemme tottuneet, että vasemmalla ylhäällä on baguan alue neljä. Vuosikartassa siihen on merkitty numero viisi. Tämä tarkoittaa, että tähti numero viisi asustaa tänä vuonna tuolla alueella.

Lentäviä tähtiä on yhdeksän. Niistä neljä on epäonnen tähtiä, joukon kärjessä numero viisi eli niin sanottu keltainen tähti. Aktivoituessaan se voi aiheuttaa muun muassa huonoa onnea, menetyksiä, sairautta ja vaihnkoja.

Haittoja voidaan vähentää pitämällä baguan alue neljä tänä vuonna mahdollisimman rauhallisena.  Kaikki uudistukset kuten rakentaminen, saneeraaminen sekä huolto- ja kunnostustyöt kannattaa nyt lykätä tulevaisuuteen. Kun kyseessä on vaurauden ja menestyksen alue, kannattaa myös näissä aiheissa edetä varovasti ja mieluiten olla perustamatta uusia yrityksiä tai hankkeita. Keltaisen tähden energiaa voidaan vaimentaa tällä alueella myös lisäämällä sinne hieman metallia ja vettä. Tulen lisäämistä on vältettävä kaikin tavoin, koska se voimistaa tähteä. Muun muassa kynttilät, kirkkaat valot ja punaiset kalusteet eivät nyt kuulu tänne. Sen sijaan käytä harmaata, sinistä ja valkoista. Samoin alueelle sopivat  metalliset koriste-esineet.


Kaikessa elementtien lisäämisessä on pidettävä mielessä alueen oma energia sekä energiatasapaino, joita ei saa liikaa häiritä. Tarkoituksena ei ole sisustaa uudelleen, vaan ainoastaan muuttaa hieman järjestelyjä hankalan vieraan viipymisen ajaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti