Hae tästä blogista

torstai 20. elokuuta 2015

Kuusi askelta parempaan parisuhteeseen

Chin rauhallinen ja vapaa kulkeminen kodin tiloissa on myös eräs olennaisia asioita onnistuneessa parisuhteessa. Seuraava kuuden kohdan ohjelma neuvoo pääkohdissa:

1. Makuuhuoneen paikka
 Ihanteellinen paikka makuuhuoneelle on baguan alue kaksi. Jos se ei ole mahdollista, jaa makuuhuone baguan alueisiin ja kohdista toimet sen alueelle kaksi. Vastaavalla tavalla voit käyttää myös olohuoneen aluetta kaksi.

2. Siisteys
Tähän asiaan törmätään taas kerran. Siivota kannattaa, ylimääräinen roina ja pöly hidastavat chin kulkua.

3. Tee tilaa
Ovatko kaappisi täynnä omia tavaroitasi? Hyvän nyrkkisäännön mukaan neljäsosan kaapeista ja varastotiloista pitäisi olla tyhjää tilaa.

4. Rauhoita makuuhuone
Makuuhuone on tarkoitettu levolle ja yhteiselle ajalle kumppanisi kanssa. Älä tuo huoneeseen häiritseviä asioita.

5. Yhdessäolon symboleja
Huolehdi siitä, että makuuhuoneen esineissä korostuu yhdessäolo, ei yksinäisyys. Esimerkiksi ei kuvia yksin olevista ihmisistä, koriste-esineitä aina kaksin kappalein jne.

6. Sänky
Parisängyn molempien puolten pitää olla samanlaiset aina samanlaisia yöpöytiä myöten. Sijoita sänky niin, että kulkeminen siihen on helppoa molemmilta puolilta.

2 kommenttia:

  1. Hei, Minulla makuuhuone ulottuu ulos Baguan neliöstä, kylläkin huoneen 2 jatkeen/lisäosan paikalle, eli muuten Bagua toimii,mutta olohuone on huone 2 ja sen vieressä makuuhuone, ja sen "alla kartan mukaan" tavallaan huoneen 7 jatkeen paikalla on toinen ylimääräinen osa eli parveke. Voinko siis ajatella, että makuuhuone on huoneen 2 lisäosa ja parveke huoneen 7 jatke? Muut Baguan alueet ovat selkeät. Kiitos etukäteen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kirjoitettuna kuulostaa aika sekavalta. Oletkohan ymmärtänyt baguan sijoittamisen oikein. On aivan luonnollista jos olohuone osuu baguan huoneeseen kaksi. Parveke kuuluu baguaan jos se on lasitettu. Oletko tehnyt baguan niin, että olet piirtänyt suorakulmion asunnon ympärille seinien pisimpiä osia pitkin.

      Poista