Hae tästä blogista

sunnuntai 3. toukokuuta 2015

Kua-numero

Kua-numeron (joissain teksteissä Gua) avulla määritellään mitkä ovat suotuisat ilmansuuntasi. Makuulla ollessasi olet suuntautunut siihen ilmansuuntaan mihin pääsi osoittaa, muulloin siihen ilmansuuntaan mihin kasvosi osoittavat pään ollessa perusasennossa. Suotuisat suunnat kannattaa ottaa huomioon kaikessa toiminnassa. Esimerkiksi istua pääilmansuuntaan kun teet tärkeitä kirjoitustöitä, vaurauden suuntaan kun neuvottelet lainaehdoista tai nukkua  terveyssuuntaan  jos terveytesi on huonontunut.

Kua-numeron laskeminen on yksinkertaista:

1. Laske syntymävuotesi numerot yhteen. Jos olet syntynyt tammi-helmikuussa, ota huomioon milloin kiinalainen uusivuosi alkoi ja käytä tarvittaessa edellistä vuotta kuin mitä meidän kalanterissamme. Milloin kiinalainen vuosi alkoi minäkin vuonna näet täältä.

2. Laske numerot yhteen niin monta kertaa, että tuloksena on yksi numero. Esimerkiksi 1963 = 1+9+6+3 = 19 = 1+9 = 10 = 1+0 = 1.

3 a. Jos olet mies, vähennä saamasi luku yhdestätoista. Jos tuloksena on kaksinumeroinen luku laske taas numerot yhteen.

3 b. Jos olet nainen, lisää saamaasi numeroon neljä. Jos tuloksena on kaksinumeroinen luku laske taas numerot yhteen.

Tuloksena saamasi luku on henkilökohtainen kua-numerosi.

Poikkeus: Kua-numero ei voi olla viisi. Jos laskeminen antoi tulokseksi 5, on numero miehillä 2 ja naisilla 8.

Käyttö:

Vasemmalla ensin kua-numero, sen jälkeen pääsuunta, vauraus, terveys, ihmissuhteet.

1, pohjoinen, kaakko, itä, etelä.
2, lounas, koillinen, länsi, luode.
3, itä, etelä, pohjoinen, kaakko.
4, kaakko, pohjoinen, etelä, itä
6, luode, länsi, koillinen, lounas
7, länsi, luode, lounas, koillinen.
8, koillinen, lounas, luode, länsi.
9, etelä, itä, kaakko, pohjoinen.

Neljä tässä mainittua ovat numeron haltijalle suotuisia ilmansuuntia, muut neljä epäsuotuisia.

3 kommenttia:

 1. Miten henk.koht. ilmansuunnat+numerot oikeastaan lasketaankaan, sillä, kun googlettaa feng shui-ilmansuunnat, siellä on hieman erilainen laskentatapa eli heittää 1 numerolla miehellä alaspäin ( 10-oma luku, esim. 10-7=3) ja naisella ylöspäin (5+oma luku, esim. 5+8), siis kumpi oikea tapa, täytyy saada varmuus, koska muuten tulee laksettua VÄÄRIN.....????
  Kiitos!

  VastaaPoista
 2. Ilmeisesti siellä missä olet katsonut otetaan huomioon vain vuosikymmenet esimerkiksi 1953 lasketaan 5+3 eikä 1+9+5+3. Lopputulos on kuitenkin sama, koska laskenta myös etenee eri tavalla. Esittämäni tapa on siinä mielessä parempi, että sitä voidaan käyttää myös muilla vuosisadoilla syntyneisiin ihmisiin, esimerkiksi tänä vuonna syntyviin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pakko kommentoida, että ei tulos kyllä sama ole...ainakaan minulla. 1+9+8+7=25 2+5=7 7+4=11 1+1=2
   8+7=15 1+5=6 6+4=10 eli numero olisikin 1

   Poista