Hae tästä blogista

maanantai 11. tammikuuta 2016

Peili on fengshuissa voimakas tehostePeilien avulla on helppo säädellä energian kulkua kotona.Niiden huolimattomalla sijoittelulla voi kuitenkin saada aikaan myös negatiivisia vaikutuksia. Säännöt eivät kuitenkaan ole monimutkaisia.

Peilien ehkä yleisin käyttö on tilan luominen. Puuttuva alue tai alueesta puuttuva osa saadaan näennäisesti aikaan ripustamalla peili sopivaan paikkaan. Samoin peileillä voidaan saada kapeat käytävät tai ahtaat huoneet näyttämään tilavammilta ja helpottaa energian kulkua niissä.

Koska peili heijastaa edessään olevaa maailmaa, sen toinen yleinen käyttö on pyrkiä kaksinkertaistamaan hyvät asiat. Tässä täytyy pitää mielessä, että asialla on kaksi puolta. Jos peilistä näkyy negatiivisia asioita, myös niiden vaikutus kaksinkertaistuu.

Kolmas yleinen tapa on käyttää peiliä epäsuotuisassa talon paikassa ulkona torjumaan taloon kohdistuvaa negatiivista energiaa.

Sisällä peiliä ei pidä sijoittaa ulko-ovea vastapäätä, koska se estää energian sisälle pääsyn heijastamalla sen saman tien takaisin ulos kun ovi avataan.Samasta syytä peili ei saa olla ikkunaa vastapäätä. Toisiaan vasten sijoitetut peilit taas saavat aikaan todellisen ping-pong efektin energian kimpoillessa edestakaisin peilistä toiseen.

Peilejä ei suositella makuuhuoneeseen, koska ne häiritsevät unta. Jos makuhuoneessa täytyy olla peili se pitää asettaa niin, ettei sängyssä olija näe siitä omaa kuvaansa.

Peilien tulee fengshuissa olla ehjiä ja puhtaita ilman pinnan maalauksia ja kuviointeja. Palapeilejä ei pidä käyttää, koska kuva niissä hajoaa osiin. Yleensäkin peili on ripustettava niin, että katsoja näkee siitä kehonsa osat kokonaisuuksina.

Nyrkkisääntönä mitä isompi peili sitä voimakkaampi vaikutus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti