Hae tästä blogista

maanantai 7. huhtikuuta 2014

KOLMOSALUEEN TEHOSTAMINEN BAGUASSA

Tämä on osa juttusarjaa, jossa käyn lävitse kunkin bagua-huoneen ja kuinka sen kautta voi tehostaa elämäänsä eri osa-alueillaan. Bagua on fengshuin oppeihin perustuva kartta (energiallinen huonejärjestys), joka ohjaa meitä ilmansuuntia huomioimalla vahvistamaan eri elämänalueidemme voimaa ja runsautta.

3.huone: PERHE, SUKU, VANHEMMAT, YHTEISÖ, OPETTAJAT, YSTÄVÄT, MENNEISYYS, PERIMÄ, NOPEAT/UUDET/ODOTTAMATTOMAT TAPAHTUMAT, HAAVEIDEN TOTEENKÄYMINEN

Sijaitsee kodissa idän ilmansuunnassa.
Tätä baguaa hallitsee puun elementti. Puu näkyy kodissa erilaisissa muodoissaan: vihreänä värinä, ylöspäin nousevina ja suorakaiteen muotoisina esineinä kuten pylväät, pilarit yms. Myös puu, kukat, kasvit, silkki/keinokukat (pidä puhtaina!) sekä puusta tehdyt huonekalut ja esineet. Puumateriaali kotona lattiassa, katossa, seinissä, paneeleissa jne. Kaikki kasviperäinen materiaali kuten hamppu, puuvilla, paperi (myös kirjat!). Kukka/kasvi/puu-kuvioiset sisustusmateriaalit kuten tyynyt, verhot, peitot, tapetit, lakanat jne. Taide-esineet, joissa on maisemaa, puutarhaa, puita, kasveja tai kukkia.
Yllä olevien elämänvoimien toteutuminen tarvitsee riittävästi puun voimaa ja silloin on hyvä pitää huolta idän alueen energioiden tasapainosta. Siellä ei saisi olla liikaa metalli-elementtiä, jottei se leikkaisi puuta. Tueksi puun yhteyteen voi käyttää myös vesi-elementin puuta kasvattavaa voimaa.

Jos elämässä ei ole riittävästi voimaa unelmien ja toiveiden toteuttamiseen tai on ongelmia sukulais/perhe/yhteisöllisissä suhteissa ja/tai kaipaa heiltä lisää tukea, voi tuoda seuraavia tehosteita idän alueelle: kasvit (mieluiten pyöreälehtiset, ylöspäin kasvavat), kukat, puu materiaalina, kukka- ja kasvikuviot, siemenet, taimet, oraat, kuvat perheestä/suvusta/yhteisöstä, esikuvat, symbolit siitä mitä uutta haluaa (aarrekartat), portaat, tikapuut, perityt esineet. Tälle alueelle voi sijoittaa myös vesilähteen (tai 4. tai 1. alueelle).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti