Hae tästä blogista

torstai 20. maaliskuuta 2014

KAKKOSALUEEN TEHOSTAMINEN BAGUASSA

Tämä on osa juttusarjaa, jossa käyn lävitse kunkin bagua-huoneen ja kuinka sen kautta voi tehostaa elämäänsä eri osa-alueillaan. Bagua on fengshuin oppeihin perustuva kartta (energiallinen huonejärjestys), joka ohjaa meitä ilmansuuntia huomioimalla vahvistamaan eri elämänalueidemme voimaa ja runsautta.


2.huone: PARISUHDE, RAKKAUS, IHMISSUHTEET, ITSENSÄ JA MUIDEN HYVÄKSYMINEN JA RAKASTAMINEN, ITSETUNTO, KUMPPANIN LÖYTÄMINEN. Sijaitsee kodissa lounaan ilmansuunnassa.

Tätä baguaa hallitsee maan elementti. Maa näkyy kodissa erilaisissa muodoissaan: keltaisen, okran ja ruskean eri sävyinä, neliön tai suorakaiteen muotoisina esineinä tai huonekaluina, pitkinä tasaisina pintoina. Maa-elementtiä ovat myös savi ja savesta valmistetut esineet, tiilet, laatat, keramiikka, posliini, luonnonkivet, puolijalokivet, hiekka, sora ym. maa-aines. Taide-esineet, joissa kuvataan maata, erämaata, peltoja. Sisustuksessa maata ovat kaikki pehmeät (upottavat) vuodevaatteet ja tyynyt. Maata ovat myös kaikki vilja, hedelmä ja vihannekset.

Yllä olevien elämänvoimien toteutuminen tarvitsee riittävästi maan voimaa ja silloin on hyvä pitää huolta lounaan alueen energioiden tasapainosta. Siellä ei saisi olla liikaa puun elementtiä, jottei se peittoaisi maan voimaa. Tueksi maan yhteyteen voi käyttää myös tuli-elementin maata lisäävää voimaa.

Jos elämässä on ihmissuhdeongelmia, naisilla sairauksia etenkin vatsan alueella, tunnekylmyyttä, päättämättömyyttä, jumiutumista, tasapainottomuutta, laihtumista (ylipaino voi johtua liiasta maasta) tai nainen ei viihdy talossa, voi kokeilla seuraavia tehostuskeinoja lounaan alueelle: Rakkautta itsellesi kuvaavat symbolit, kivet, ruusukvartsit, savesta tehdyt esineet, äitisymbolit: esim. Neitsyt Maria, äiti Teresa, äiti Amma jne. Erityisesti parisuhdeasian vahvistamiseksi parittaiset esineet: paria esittävät taulut ja kuvat, parittaiset patsaat, julisteet, sydämet rakkauden symboleina, kyyhkyset, delfiinit, kaksi savesta tehtyä kukkopilliä, kukat pareittain, kynttilät, pionit, ruusut jne. Mielellään romantiikan väriä (punainen tai vaaleanpunainen) esineissä. Jos makuuhuone sijaitsee eri ilmansuunnassa, vie parisuhdesymboliikkaa myös sinne, jossa nukutte parina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti