Hae tästä blogista

lauantai 18. syyskuuta 2010

Muistoja sängyn paikasta

Oikean paikan löytäminen sängylle on eräs helpoimmin opittavia asioita fengshuissa ja ehkä siksi myös asia jonka kanssa itse tulin tutuksi jo opiskelun varhaisvaiheessa. Siihen liittyy myös useita muistoja, joista seuraava on eräs hauskimpia.

Työtoverini, liki eläkeikäinen nainen, pyysi minut vierailulle. Ei erityisesti fengshui-mielessä, vaan ihan iltaa viettämään työtovereitten kesken. Asunto oli korkean kerrostalon kolmannessa kerroksessa. Uudessa paikassa kun olin, minulle esiteltiin tietysti lyhyesti kaikki huoneet. Kun illan kuluessa sitten tuli puheeksi myös fengshui-harrastukseni, en malttanut olla kysymättä nukkuiko ystäväni hyvin makuuhuoneessaan. Saamani opin mukaan sänky nimittäin oli juuri kulkevien energioiden risteyskohdassa, jossa kenenkään ei pitäisi nukkua. Saman tien sanoin, missä kohdassa sängyn pitäisi mielestäni olla.

Asiasta ei puhuttu silloin sen enempää, mutta myöhemmin hän kertoi siirtäneensä sängyn ehdottamaani paikkaan. Sen seurauksena hänen yöunensa parani niin, että hän kävi koko seitsenkerroksisen talon kaikissa samanlaisissa asunnoissa neuvomassa mikä on paras paikka sängylle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti