Hae tästä blogista

sunnuntai 26. lokakuuta 2014

Rahapuu tuo vaurautta

Rahapuu on yleinen fengshui-tehoste. Sen avulla pyritään lisäämään kodin vaurautta. Kasvin nimi johtaa ajatukset helposti rahalliseen rikastumiseen. Vaurautta ei kuitenkaan pidä ymmärtää ahtaasti vain rahallisena menestymisenä. Vanhojen fengshui-mestareiden mukaan jo ihminen, jolla on seinät ympärillään ja riittävästi ruokaa joka päivä, on vauras. Vauraus liittyy usein myös onneen ja voi ilmetä vaikka uusien mahdollisuuksien ja kutsujen tai lastemme ja ystäviemme hahmossa.

Fengshuin piirissä ei ole täyttä yksimielisyyttä siitä mikä kasvi on alkuperäinen  rahapuu. Tilannetta vielä sekoittaa se, että rahapuu-nimitystä käytetään myös uudenvuoden koristeesta jossa kasvin oksiin kiinnitetään setelirahoja. Vähitellen rahapuuksi on yleistynyt kuvan Crassula portulacea. Nimensä sen sanotaan saaneen paksuista lehdistään, jotka muistuttavat kolikoita. Vaurautta kuvastaa myös kasvin voimakas kasvuenergia.

Kasvin sijoituspaikkana tulee ensimmäiseksi mieleen baguan vauraus-alue. On muistettava, että kasvien yleisestä linjasta poiketen rahapuu edustaa metallielementtiä. Tämä on otettava huomioon alueen tasapainottamisessa. Rahapuu voidaan laittaa myös muualle. Se voi olla lähellä paikkaa jossa perheen rahoja säilytetään tai muualla mihin halutaan suunnata vaurautta. Alueen enrgiat on aina muistettava tasapainottaa.

Fengshuissa kasvien tulee olla menestyviä ja hyvin hoidettuja. Rahapuun hoitaminen on helppoa, sillä kasvi ei ole erityisen vaatelias.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti