Hae tästä blogista

maanantai 9. kesäkuuta 2014

SEISKA-ALUEEN TEHOSTAMINEN BAGUASSA

Tämä on osa juttusarjaa, jossa käyn lävitse kunkin bagua-huoneen ja kuinka sen kautta voi tehostaa elämäänsä eri osa-alueillaan. Bagua on fengshuin oppeihin perustuva kartta (energiallinen huonejärjestys), joka ohjaa meitä ilmansuuntia huomioimalla vahvistamaan eri elämänalueidemme voimaa ja runsautta.

7.huone: LUOVUUS, LUOVA MIELIKUVITUS, LAPSET, SISÄINEN LAPSI, ILOISUUS, KEVEYS, SOSIAALINEN JA ILOINEN KANSSAKÄYMINEN, HAUSKAT JUTUT, ROMANSSI, ONNELLISUUS, PROJEKTIT

Sijaitsee lännen ilmansuunnassa.
Tätä baguaa hallitsee metallin elementti. Metalli näkyy kodissa erilaisissa muodoissaan:
väreissä valkoinen ja harmaa. Muotoina ovaali ja pyöreä (esineet/huonekalut), kaaret, myös rakennukset joissa paljon kaaria. Kaikki metallia oleva: teräs, kupari, messinki, rauta, hopea, alumiini, kulta. Hiottu marmori ja graniitti. Tuulikellot, kolikot. Taide-esineet, jotka ovat metallia tai kiiltäväksi hiottua kiveä.

Jos tuntuu, että mahdollisuudet, luovuus ja energiat ovat vähissä tai on vaikeaa säilyttää positiivista asennetta, elämä on liian vakavaa tai esiintyy lamaantumista, negatiivisuutta tai alakuloisuutta, tai kaipaat romanssia elämääsi piristämään, tai haluat herätellä sisäistä lasta itsessäsi; voi olla hyvä tehostaa seiskan aluetta kotona.
Seiska-alueen tehosteiksi sopivat: lasten tekemät piirrokset ja taide, kuvat lapsista, lelut ja maskotit, erilaiset luovuuden työvälineet: maalaus- ja kirjoitustarvikkeet, soittimet jne. Kuvat tai symbolit sateenkaarista, runsauden sarvista, abstraktit kuvat, kirkkaat ja iloiset värit, metallit, onnea tuovat symbolit kuten hevosenkenkä ja neliapila jne.

Tarkista, että metalli-elementtiä on riittävästi rungoksi, vältä liiallisen tuli-elementin käyttöä alueella (tai jos on liikaa jäykkyyttä, voi tulta käyttää jonkin verran pehmentäjänä). Metallia lisäämään/tukemaan voi tuoda myös maa-elementtiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti