Hae tästä blogista

maanantai 15. kesäkuuta 2015

Ruoka: vesielementti

Fengshuin periaatteiden mukan valmistetut ateriat ovat terveellisiä ja helposti sulavia. Ateria tulee koota niin, että kaikki elementit ovat edustettuina ja jin ja jang -voimat tasapainossa. 

Seuraavassa vesielementin ruoka-aineita jaettuna niiden jinin ja jangin mukaan

Jin
Kuskus
Miso, soijakastike, Worchestershire-kastike, idut, kuivatut pavut, garbanzo-pavut, vihreät pavut, punainen, valkoinen ja kurttukaali, linssit, mustat ja keltaiset soijapavut, meren kasvikset, turska, kolja, kuningasrapu, mustekala , osterit, meriankerias, meriahven, hai, kalmari, piikkikampela, voi, kerma, tuorejuusto, vuohenmaito, bulgurvehnä, kuskus, vehnähiutaleet, kivennäisvesi.

Jang
Kaneli, kuminan siemenet, neilikka, merisuola, tähtianis, ruokasuola, valkoiset ja mustat tryffelit, munakoiso, fenkoli, kirsikat, rusinat, vadelmat, kaviaari, turska, ravut, makean veden ankerias, hummeri, makrilli, ahven, salami, lohi , katkaravut, savustettu kala, sampi, taimen, tonnikala, vuohi, kinkku, lammas, porsas, hirvenliha, sinihomejuusto, kurpitsan-tai seesaminsiemenet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti