Hae tästä blogista

sunnuntai 5. syyskuuta 2010

Minä ja fengshui yritysmaailmassa

Ystäväni syntymäpäivillä innostuin puhumaan ihmisten kanssa fengshuista. Ennen pitkää muuan ravintola-alan yrittäjä sai minut lupautumaan tutkimaan hänen yrityksensä tiloja. Vakuuttelin kyllä moneen kertaan, että en ole perehtynyt opin käyttöön yritystoiminnassa, mutta minut haluttiin silti tulemaan käymään. Ja niinpä sitten viikon kuluttua menin käymään talossa.

Visiitti venähti nopeasti tuntien mittaiseksi. Sen jälkeenkin olisi vielä riittänyt pohdittavaa, mutta muistin oman opettajani kehotuksen edetä ilman mestarin ohjausta hyvin pienin askelin.Sovimme siis tärkeimmistä muutoksista sisustukseen ja että seuraamme tilannetta muutaman kuukauden ennen kuin päätämme jatkosta.

Käynti oli todella mielenkiintoinen - sen lisäksi että siihen sisältyi maittava lounas. Tuollaisen yleisötilan sisustuksessa tulee esiin yllättävän paljon samoja asioita, joihin olen tottunut koteja arvioidessa. Ja toisaalta miksi ei. Onhan ravintoloitsijan yhtenä päämääränä saada ihmiset viihtymään ja tuntemaan olonsa kotoisaksi.

Odotan mielenkiinnolla mitä tulevat kuukaudet tuovat tullessaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti